Battlefield 2042 hayal kırıklığı

Önce bi beta sürecinden çıksaydı. Sonra hayalini, kırıklığını anlatırdın.

Adı üstünde BETA! Her türlü problemin olabileceği bir aşama.

Övdüğün Battlefield 4 BETA sürecini araştırdın mı acaba?

Birde küçümsediğim için değil ama optimizasyona, droplara fok atan arkadaşlar, ekran kartlarının ne olduğunu belirtirlerse sevinirim. Zira hepsi 3070 Ti, 3080 Ti, 3090 kullanıyormuşta koca 128 kişilik haritada bir sen droplu oynuyormuşsun gibi bir algı yaratıyorsunuz. Çoğunuzun kartı max 1050ti, 1660, RX570 falan. Kusura bakmayın artık.

Özetle konuşmak için çok erken!
 
Son düzenleme:
Hocam oyun betada ve bunun gibi durumları yaşanmayı gayet doğal. Oyunu alacağımdan değil ama BF oyunu 64 kişiyle 60Hz verebilir belki ama 128 kişi ile o performansı vermesi için neler yapacağı tartışılır. CPU'ya manyak bir zorlama olacağı kanaatindeyim. O yüzden optimizasyon açısından iyinin de üzerinde bir iş çıkarmaları gerek. Yoksa önüne gelen "Ben de 256 kişi yaptım..." der lafta.

Bana oyun BF4'u andırdı. Yani ha 4 oynamışım ha 42, verdiğim paraya sadece güncel oyuncular ve deneyimli oyuncuların gelmesi için gidecek. O yüzden Hikaye modu da olmayan bir oyun için o paralar bana abes geldi.

Oynadığınız haritalara göre de değişir sıkıcı dediğiniz olay. Herkesin zevki bir değil...
Size sıkıcı gelen bir özellik başkaları için gayet iyi olarak görünebilir.
 
Herkesin şahsi düşüncesine göre konu açması da bence bir o kadar saçma. Tıpkı beta sürümde hata beklememek gibi.
 
Teknik sorunlar bir yana oyun tam bir CoD olmuş. Sanıyorum bu seriyle birlikte BF'nin selası verilecek.
Sadece hitreg ve slide cod'a benziyor diye BF serisi bitecek değil hocam :D Biraz mantıklı yorum yapın bence.
 
Battlefield 2042 oynadım bugün tamamen hayal kırıklığı, paranızı çöp etmeyin. Özellikle sistemi düşük olanlar, kesinlikle oyun drop yapar. Benim sistem yüksek bende bile FPS düşmesi yaptı. Ayrıca sıkıcı bir atmosferi var. Tat alamadım. Battlefield 4 kat kat güzeldi.
Yazmışsın sistemi düşük olanlar drop yapar benim sistemim yüksek yazmışsın zaten sistemi kötü olanlarda drop yapması normal adı üstünde kötü sistem.
 

Geri
Yukarı