Battlefield 3 Askerin Dönme Problemi

ozan1014

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyler oyunda gidiyorum sonra kendi kendine affedersiniz ama mal mal dönüyor kendi kendisine ne yapacam? MP girmeye başardım ama bu seferde bu hata meydana geldi oyunda gidiyorum kendi kendine gidiyor eskiden torrent olarak kurdugumda da öyle olmuştu bu orijinal tabi origin sağ olsun. :D

Neyse böyle bi hata meydana geliyor ne yapacam arkadaşlar? Yardım ederseniz sevinirim :(Bir de mesaj falan yazıyorum sonra tekrar eski haline geliyor sonra tekrar bozuluyor saniyeler 5-6 saniye olmadan bozuluyor.

Not: Frapsta Ses Kayması Olmuş Özür Dilerim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsin . Fare ile alakalı da olabilir . Uyumluluk sorunu da olabilir bunları deneyebilirsiniz .
 
Ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsin . Fare ile alakalı da olabilir . Uyumluluk sorunu da olabilir bunları deneyebilirsiniz .
Ekran kartı ve mouseyi geç ekran kartıni direk güncelleme geldigi zaman hemen güncelliyorum uyumlulukla bi alakası olabilir ama oyun açılıyor kardeşim. Uyumluluk ayarını ne yapayım? Windows 8.1.1 PC'im. Hangisi uyumluluktan yapayım onu yaz olursa olur artık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sil originden yeniden indir. Buglu dosyalar olabilir. Ama ilk defa sende gördüm bunu.

Bide o anda oyunu oynarken bilgisayarına joystick falan takılı mıydı ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı