Battlefield 3 uçak ve helikopter kullanmak

BurakDemirci

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler bf3 te biraz helikopter ve jet kullanma antremanı yapmak istiyorum böyle bir mod var mı acaba ? Carsa nereden açabilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabilirsen akşamlar boş server bul. Orada kendi başına takıl. Eğer Battlefield 4 olsaydı hiç server aramadan Test Range kısmından yapabilirdin.
 
Oyun içinde yapman en iyisi.
Boş yerde kolay, 64 kişilik haritada garanti 5 kişi stringer ile kitleniyor, BF3'te haritaların küçük olması da kötü bir avantaj sağlıyor.
 
Ben yavaş yavaş kullanmayı öğrendim. Premium oyuncu olduğum için sadece jetlerin olduğu bölüm var. Çok güzel pratik yapılıyor. :) En başta bende sürekli jetleri yere çakıyordum, helikopteri dengede tutamıyordum ama yavaş yavaş öğreniyorsun. Kullanmaya devam. ;)
 
Filtreden Conquest ve Conquest Large'ı ve Operation Firestorm, Kharg Island, Caspian Border gibi haritaları işaretle. Boş server bul özellikle, dilediğin gibi alıştırma yapabilirsin. Youtube'da temel şeyleri anlatan videolar var mutlaka göz gezdir.
 
Bende senin gibiydim. Fakat ben alıştırmamı BF2 de yaptım ve orda öğrenmesi daha kolay. Merak etme yavaş yavaş alışırsın. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı