Battlefield 4 GTX 850M Ani Takılmalar

Titancomean

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar 2 hafta once bir laptop aldım.
Gtx 850m ekran kartı var.
  • 4gb ram
  • i5 4200h 2.8 ghz
  • Hdd 500gb

Sizce takılması normalmı eğer normal değilse ne yapmam gerekiyor?
High dada aynı low dada aynı bisi değişmiyor.
Cozunurlugude ındırdım baya yine bisi degismiyor.

MP oynuyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız sanıyorum Asus X550JK, aynı sorunu yaşıyordum. Bataryayı çıkarıp sadece prize takılı olarak denerseniz sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz. Bunun alternatifinde bir çözüm bulamadım.

bence öyle yapacağına güç ayarını tasarruftan performansa ayarlamalısın.

bence öyle yapacağına güç ayarını tasarruftan performansa ayarlamalısın.

Zaten "yüksek performans"ta. Nvidia sürücüsü çok eski ve sadece site üzerinden güncelleniyor ve yükleniyor. Bu sorunu çözmek için alternatif programlar ile en güncel Nvidia sürücüsü bu sorunu çözecektir.

Drivers | GeForce buradan ekran kartını ve işletim sistemini seç ve sürücüyü yükle. Eğer bilmiyorsan güncellemeyi işletim sisteminide belirt. Birde oyun açıkken görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısın ?

Drivers | GeForce buradan ekran kartını ve işletim sistemini seç ve sürücüyü yükle. Eğer bilmiyorsan güncellemeyi işletim sisteminide belirt. Birde oyun açıkken görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısın ?

Çözümü belirttim dostum, biraz konuyu okursan anlarsın.

Arkadaslar 2 hafta once bir laptop aldım.
Gtx 850m ekran kartı var.
  • 4gb ram
  • i5 4200h 2.8 ghz
  • Hdd 500gb

Sizce takılması normalmı eğer normal değilse ne yapmam gerekiyor?
High dada aynı low dada aynı bisi değişmiyor.
Cozunurlugude ındırdım baya yine bisi degismiyor.

MP oynuyorum bu arada.
Eğer sadece BF4'te takılıyorsa belki oyunda bir anormallik vardır (Bende de Metro LL'da öyleydi.) ya da internet bağlantından kaynaklı olabilir.

Nvidia Exp.da GP Nivdia özelliği var, ordan bir bak oyun esnasında hangi kartı kullanıyor sanmıyorum ama entegre kartınınla oynatıyor olabilir.
Güç yönetiminden oyun modunu seç, detaylı yönetimden fişe takılyken CPUyu minimum 100% maximum 100%e getir. (Oyunları fişe takılıyken oynarsan daha çok performans alıyorsun)
Driverlarını güncellemeni söylemeye gerek yok herhalde.
Arkadaşlar söylemiş BF4 de ise haritadan veya server yoğunluğundan veya senin internet bağlantındaki yük veya yavaşlıktan kaynaklanabilir. Ayrıca internetini kullanan programlara bir bak Torrent vs .Pingini kontrol et.
kolay gelsin.

Bilgisayarınız sanıyorum Asus X550JK, aynı sorunu yaşıyordum. Bataryayı çıkarıp sadece prize takılı olarak denerseniz sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz. Bunun alternatifinde bir çözüm bulamadım.
Kardeş dediğini yaptım evet işe yaradı fakat bugun yine kasmalar başladı singleplayerda ultrada müthiş bir oyun sergiliyorum ama multiplayerda takılmalar donmalar yine devam ediyor :(

Nvidia Exp.da GP Nivdia özelliği var, ordan bir bak oyun esnasında hangi kartı kullanıyor sanmıyorum ama entegre kartınınla oynatıyor olabilir.
Güç yönetiminden oyun modunu seç, detaylı yönetimden fişe takılyken CPUyu minimum 100% maximum 100%e getir. (Oyunları fişe takılıyken oynarsan daha çok performans alıyorsun)
Driverlarını güncellemeni söylemeye gerek yok herhalde.
Arkadaşlar söylemiş BF4 de ise haritadan veya server yoğunluğundan veya senin internet bağlantındaki yük veya yavaşlıktan kaynaklanabilir. Ayrıca internetini kullanan programlara bir bak Torrent vs .Pingini kontrol et.
kolay gelsin.

Pili çıkartıp sarjda oynuyorum sadece birde şu Güç yönetiminden oyun modunu seç demişsin biraz açıklarmısın anlayamadım
Birde Nvidia exp içinde batteryboostu kapattım 60 FPS olarak ayarladım belki işime yarar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı