EA uygulamasından Battlefield 4 indirdim fakat playe basıyorum açılmıyor. (ilk açtığımda msvcp 120.dll hatası vermişti C++ 2013,2015 indirdim fakat şu an hiçbir şey yazmadan oyun açılmıyor.)
C:\Windows\SysWOW64\msvcp120.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll bunları silin, silinmiyorsa Wise Force deleter diye ufak bir yazılım var. Onunla silebilirsiniz.
Sonra bunu indirip kurun. İndirirken ''microsoft.com şunu yapmak istiyor: birden çok dosya indirme'' uyarısı çıkarsa izin verin.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Onun için de şunları kurun. Kurmadan önce Denetim Masası'ndan adında Visual C++ 2015 geçen paketler varsa kaldırın. Microsoft.com'un da birden fazla dosya indirmesine aynı şekilde izin verin.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Onun için de şunları kurun. Kurmadan önce Denetim Masası'ndan adında Visual C++ 2015 geçen paketler varsa kaldırın. Microsoft.com'un da birden fazla dosya indirmesine aynı şekilde izin verin.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Üstte sadece 2015 sürümünü yükletmiştim, şimdiki verdiklerim daha yenisi. Kurulumda hata verirse tekrardan 2015 C++ paketlerini kaldırıp bunları yüklersiniz.
Üstte sadece 2015 sürümünü yükletmiştim, şimdiki verdiklerim daha yenisi. Kurulumda hata verirse tekrardan 2015 C++ paketlerini kaldırıp bunları yüklersiniz.