Belli ki 1600'ün tekli cekirdek performansı RX 570'i o haritada bekleyememiş.Underground gir 1600 570'e darboğaz yapıyor orada.
Belli ki 1600'ün tekli cekirdek performansı RX 570'i o haritada bekleyememiş.Underground gir 1600 570'e darboğaz yapıyor orada.
55-60'lara düşüyor GPU 90'larda geziyor işlemci 80 civarı.Kaça düşüyor FPS ve GPU kullanım ne halde o haritada?
Arkadaşlar yeni başlayacak birine 1 mi önerirsiniz yoksa 5 mi? Bütçe sıkıntısı yok ve hilelere aşırı sinir oluyorum BF5'te hile var mı?
Ayrıca bu yaz BF'nin yeni bir oyunu çıkacaktı sanırım bilginiz var mı?Daha yeni bugün başladım, şu ana kadar 5 harita falan oynadım, herhangi bir şekilde hilelik bir pozisyonla karşılaşmadım, yalnız BF1'in bazı sunucularında 5 km öteden MG15'le sniper gibi tek atan görünmez tipler geliyor, BF5'i fazla oynamadım ama şu an için BF5'in sanki bu konuda bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu muydu55-60'lara düşüyor GPU 90'larda geziyor işlemci 80 civarı.
Bu muyduBen de daha büyük bir şey bekledim. O kadarcık da olsun canım bir şey olmaz
Oyun resmen stress testine sokuyor işlemciyi.
Ayrıca bu yaz BF'nin yeni bir oyunu çıkacaktı sanırım bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.