Aurora1
Hectopat
İnsan babasına da kiralamaz ama ya. 
Kaynaklara bak be! Allah bir diye haber yapsalar ona bile inanmam. Ayrıca doğru olsa bile fiyatı çok normal. Uçuş başına yakıt ve bakım 5 bin dolar civarı ettiğini ele alıp, 5 İHA ile 25 bin dolar civarı para eder. 700 - 800 liralık bir günlük masraftan bahsediyoruz burada gayet normal bir fiyat. Baykar zaten ihracattan milyonlar kazanan bir şirket dünyanın her yanına ihracat yapıyor. Daha birkaç ay öncesine kadar Kuveyt'e 367 milyon dolarlık TB2 anlaşması yaptı adamlar, ranta ihtiyaçları mı var? Bi de altına damat yazanlar falan var. Gerçekten bu ülkenin bugüne gelebilmesi çok büyük bir mucize.Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın sahibi olduğu Baykar, devlete günlüğü 1.2 milyon TL'ye İHA kiraya vermiş. Uçsun ya da uçmasın bu para işliyor.
Kaynaklar:
![]()
![]()
![]()
Erdoğan'ın damadı devlete günlüğü 1,2 milyon TL'ye İHA kiraladı
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi öncesinde damadı Selçuk Bayraktar'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Baykar A.Ş. firmasına 'ihalesiz iş verildiği ve devletin zarara uğratıldığı' yönündeki iddialarla ilgili "Güya, ben onlara krediler vermişim. Bayraktar grubuna Tayyip...haber.sol.org.tr
Kaynaklara bak be! Allah bir diye haber yapsalar ona bile inanmam. Ayrıca doğru olsa bile fiyatı çok normal. Uçuş başına yakıt ve bakım 5 bin dolar civarı ettiğini ele alıp, 5 İHA ile 25 bin dolar civarı para eder. 700 - 800 liralık bir günlük masraftan bahsediyoruz burada gayet normal bir fiyat. Baykar zaten ihracattan milyonlar kazanan bir şirket dünyanın her yanına ihracat yapıyor. Daha birkaç ay öncesine kadar Kuveyt'e 367 milyon dolarlık TB2 anlaşması yaptı adamlar, ranta ihtiyaçları mı var? Bir de altına damat yazanlar falan var. Gerçekten bu ülkenin bugüne gelebilmesi çok büyük bir mucize.
Kaynaklara bak be! Allah bir diye haber yapsalar ona bile inanmam. Ayrıca doğru olsa bile fiyatı çok normal. Uçuş başına yakıt ve bakım 5 bin dolar civarı ettiğini ele alıp, 5 İHA ile 25 bin dolar civarı para eder. 700 - 800 liralık bir günlük masraftan bahsediyoruz burada gayet normal bir fiyat. Baykar zaten ihracattan milyonlar kazanan bir şirket dünyanın her yanına ihracat yapıyor. Daha birkaç ay öncesine kadar Kuveyt'e 367 milyon dolarlık TB2 anlaşması yaptı adamlar, ranta ihtiyaçları mı var? Bir de altına damat yazanlar falan var. Gerçekten bu ülkenin bugüne gelebilmesi çok büyük bir mucize.
Erdoğan devletin parasını sömürmek için yapmıştır kesinBoş boş konuşmayın lütfen. Burada anlatmaya çalıştığımız şey fiyatın pahalı olması değil. Uçaklar kullanılmayacak olmasına rağmen boşuna para harcamak.
Boş boş konuşan sizsiniz sevgili Said. devrimcişahlanış_1822 kaynaklarından haber paylaşıp, bi de adamları karalamaya çalışıyorsun. Yine doğruluk payı ile konuşursak gayet normal rakamlar olduğunu söylüyorum. Adamlar General Dynamics'e uzay derecede paralar harcadı, kamuoyu zaten adamların arkasında bugünlerde savunma devi oldular. Sen hala 1.3 milyon liranın rantından bahsediyorsun. Suriye'de ve Libya'da süregelen birsürü operasyonu var bu devletin. Her gün yeni bir her imha ediliyor. Sence bunların kullanılmaması mümkün mü? Gerçekten beklediğini falan mı zannediyorsun bunların hangarda.Boş boş konuşmayın lütfen. Burada anlatmaya çalıştığımız şey fiyatın pahalı olması değil. Uçaklar kullanılmayacak olmasına rağmen boşuna para harcamak.
2028 Genel seçimine hazırlık olarak yorumladım devletin gücünü batışta olan Erdoğan damadına aktarıp devletten de daha güçlü yapmaya çalışıyor.Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın sahibi olduğu Baykar, devlete günlüğü 1.2 milyon TL'ye İHA kiraya vermiş. Uçsun ya da uçmasın bu para işliyor.
Kaynaklar:
![]()
![]()
![]()
Erdoğan'ın damadı devlete günlüğü 1,2 milyon TL'ye İHA kiraladı
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi öncesinde damadı Selçuk Bayraktar'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Baykar A.Ş. firmasına 'ihalesiz iş verildiği ve devletin zarara uğratıldığı' yönündeki iddialarla ilgili "Güya, ben onlara krediler vermişim. Bayraktar grubuna Tayyip...haber.sol.org.tr
Beklemese bile kiralama olayı saçma devletin hangi birimine kiralandığı önemli olan eğer ki önemli harekatlar yapılıyorsa kiralanmadan savaş alanına sürülsün vatanın hududu paradan daha önemli değil mi ? Önemli tabi ki de o zaman Savunma Bakanlığına karşılıksız verilsin ama vermezler gayet biliyoruz ki operasyonlar için alınmadı.Boş boş konuşan sizsiniz sevgili Said. devrimcişahlanış_1822 kaynaklarından haber paylaşıp, bi de adamları karalamaya çalışıyorsun. Yine doğruluk payı ile konuşursak gayet normal rakamlar olduğunu söylüyorum. Adamlar General Dynamics'e uzay derecede paralar harcadı, kamuoyu zaten adamların arkasında bugünlerde savunma devi oldular. Sen hala 1.3 milyon liranın rantından bahsediyorsun. Suriye'de ve Libya'da süregelen birsürü operasyonu var bu devletin. Her gün yeni bir her imha ediliyor. Sence bunların kullanılmaması mümkün mü? Gerçekten beklediğini falan mı zannediyorsun bunların hangarda.
Selçuk Bayraktar'ı mı aday yaparlar yani?2028 Genel seçimine hazırlık olarak yorumladım devletin gücünü batışta olan Erdoğan damadına aktarıp devletten de daha güçlü yapmaya çalışıyor.
Beklemese bile kiralama olayı saçma devletin hangi birimine kiralandığı önemli olan eğer ki önemli harekatlar yapılıyorsa kiralanmadan savaş alanına sürülsün vatanın hududu paradan daha önemli değil mi ? Önemli tabi ki de o zaman Savunma Bakanlığına karşılıksız verilsin ama vermezler gayet biliyoruz ki operasyonlar için alınmadı.
Selçuk Bayraktar'ı mı aday yaparlar yani?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.