Bazen Technopat Sosyal'e giriş yapılmıyor

Haberlere çıkan bir forum kullanıcısı vardı saldırı gömleği ile saldırıp yaralamıştı insanları. Sonra bu forumda konu açtığı çıktı ortaya, acaba onunla alakalı bir şey olabilir mi?🤔

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır aynı sorun be kardeşim. 6 Yıldır forumdayım, bi sunucu işi oturtulmadı.

Yok usta 6 yıldır aynı şey devam ediyor.
Haberlere çıkan bir forum kullanıcısı vardı saldırı gömleği ile saldırıp yaralamıştı insanları. Sonra bu forumda konu açtığı çıktı ortaya, acaba onunla alakalı bir şey olabilir mi?🤔

Haberlere çıkan bir forum kullanıcısı vardı saldırı gömleği ile saldırıp yaralamıştı insanları sonra bu forumda konu açtığı çıktı ortaya acaba onunla alakalı bir şey olabilir mi?🤔

Açıkçası kimsenin onun için böyle bir uğraş vereceğini sanmıyorum.

Yıllardır aynı sorun be kardeşim. 6 Yıldır forumdayım, bi sunucu işi oturtulmadı.

Yok usta 6 yıldır aynı şey devam ediyor.
Türkiye Server'ındayız hepimiz, bu sunucuda hiç bir şey istikrarlı değil.

Son düzenleme:
Hiç inanamadım, saldırıymış, daha neler? Cloudflare ile gerçek IP adresi gizlenmiyor mu? Diğer forumlara saldırı olmuyor, sadece sizin forumunuza oluyor. Anlamadım.

İnternetin daha nasıl çalıştığı konusunda fikrinizin dahi olduğunu düşünmüyorum.

Cloudflare'in ne işe yaradığını bile sallıyorsunuz. Cloudflare çok sayıda farklı hizmet veren küresel bir internet sistemi. IP gizleme diye bir şeyin olmadığını bilmiyorsanız yapacak bir şey yok maalesef. Sizin bilgi oranınız düşük olabilir.

Diğer forumlara olmuyor demişsiniz. Peki diğer forumlar Technopat ile yarışabilir mi?
Durun siz söylemeyin, ben söyleyeyim. Değil yarışmak, yanına dahi yetişemezler.

Neden mi? Burada bir hiyerarşi var, bir düzen var. Kendimize özel ve Türkçemize özel kurallarımız var.
İnternette küçük bir aratmada bile en üstte Technopat varsa burada biz yöneticiler ve moderatör arkadaşların destekleriyle oluyor.

İyi bir ortam yaratıyoruz ki insanlar aradığı bilgiye kolay ulaşabilsin, insanlar problemlerini burada çözebilsinler diye. Meyve veren ağaç taşlanır misali bunu "sindiremeyen", toplumda kendini bir yere getiremeyenler doğal olarak taşlıyor ağacı. Biz yıllardır aynı vizyonda devam ediyoruz, öyle de devam edecek.

Her zaman saldırılar olacak, elimizden geleninin en iyisini yapıyoruz ama bazen şartlar el vermyior.
Sık yaşanan yavaşlama, kesinti gibi problemlerden dolayı da özür dileriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı