Haberlere çıkan bir forum kullanıcısı vardı saldırı gömleği ile saldırıp yaralamıştı insanları. Sonra bu forumda konu açtığı çıktı ortaya, acaba onunla alakalı bir şey olabilir mi?![]()
Haberlere çıkan bir forum kullanıcısı vardı saldırı gömleği ile saldırıp yaralamıştı insanları sonra bu forumda konu açtığı çıktı ortaya acaba onunla alakalı bir şey olabilir mi?![]()
Türkiye Server'ındayız hepimiz, bu sunucuda hiç bir şey istikrarlı değil.Yıllardır aynı sorun be kardeşim. 6 Yıldır forumdayım, bi sunucu işi oturtulmadı.
Yok usta 6 yıldır aynı şey devam ediyor.
Ali bey Technopat gibi büyük bir platform bu denli sıkıntı yaşamamalı bence. Başka sitelere erişim konusunda sıkıntı yaşamazken en çok Technopat'a erişimde sorun yaşıyorum ben bu da hiç normal gelmiyor.Türkiye Server'ındayız hepimiz, bu sunucuda hiç hir şey istikrarlı değil.
Başka sunucuya geçin o zaman, sonra forum kullanımı neden azaldı diyorsunuz.Türkiye Server'ındayız hepimiz, bu sunucuda hiç hir şey istikrarlı değil.
Hiç inanamadım, saldırıymış, daha neler? Cloudflare ile gerçek IP adresi gizlenmiyor mu? Diğer forumlara saldırı olmuyor, sadece sizin forumunuza oluyor. Anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.