Bazı kadınlar neden erkeklere karşı böyle?

E bazı erkekler de kezban vs diyor onlarda annelerine kezban mı diyor tencere kapak işte bunun için konu mu açılır?
Hocam kızlarda bu kesim daha fazla. Erkekler deselerde her kıza demiyorlar. Bunlar her gün belki anamızdan girip başka değerlerimizden çıkıyor (!).

Ben açarım hocam.



Hocam kızları yücelten tipler bunlar diyebilir miyiz?
Kesinlikle.
 
O tarz adamları sevdikleri için 😃

Hocam keko diye adlandırdıkları insanlar genelde pis huylu tipler oluyor. Sonra o kadını dövüyor ve bütün erkekler kötü oluyor. Hani bir tane arkadaş vardı ya, "Benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum" diyordu. Bizim ne suçumuz var? Kadınlar doğru tiplere yönelse ve böyle genelleme yapmasalar daha iyi olmaz mı? Bence iki tarafta hatalı.

Bu arada bütün keko diye adlandırılan arkadaşlar kötü demiyorum. Sadece bunlar kötülerini buluyorlar. Yani her keko kötü diye bir şey yok.
 
Şöyle bir şey var, bir kadın herhangi bir erkeğe "tecavüzcü" dediği zaman iş bitiyor. Kaç kere yaşandı bu haberlere bakabilirsiniz. Bir kelimeyi ne kadar çok kişiye takarsan artık o kelime değersizleşir. Feministler bunun farkında olmadığı için en ufak bir şey yapan erkeğe bile tecavüzcü diyor. ama bi 10-20 yıl sonra artık o kadar çok kişiye tecavüzcü dedikleri için o kelişme artık sıradanlaşıcak.
 
Beyni yerine üreme organını koyan Türk erkeklerinin yüzünden çünkü. Gayet normal.
Neden genelleme yapıyorlar o zaman? Ben cinsiyet eşitliğinden yanayım. Ama o beyninde sadece 1 hidrojen atomu olanlar yüzünden bende küfür yiyorum. Sence hak ediyor muyum ben?
 

Geri
Yukarı