transcendent
Centipat
Günlük olarak whey protein(torq nutrition), kreatin(ssn), ZMA+l-arginine(torq), Full Spectrum vitamin(torq) ve balık yemediğim her gün OmeGA-3(nature's supreme) kullanıyorum. BCAA olarak baktığım proteinin tozunun içeriğinde BCAA olarak belirtilen (2500, 1284, 1352) lösin, izolösin ve valin var. Kullandığım vitamin içeriğinde de BCAA olduğu belirtiliyor. Antrenman sonraları kas ağrılarım geçmiyor ve salonda hocama danıştığımda BCAA kullanmamı önerdi. Eski konuları taradığımda yeterli beslenmede BCAA'nın kullanımına gerek olmadığı söylenmiş genel olarak. Beslenme açısından bir sıkıntım yok.
Aynı zamanda l-carnitine ve cla kullanmayı da düşünüyorum. Baktığımda Bigjoy'un ripped ürünü gibi BCAA+cla+karnitine içerikli bir ürün kullanmak mantıklı olur mu yoksa yağ yakımı için bu ürünleri BCAA kullanımından bağımsız olarak almak mı daha mantıklı olur? Biraz uzun oldu farkındayım, sorulabilecek bilgilerin en azından bir kısmını önden vermeye çalıştım.
Aynı zamanda l-carnitine ve cla kullanmayı da düşünüyorum. Baktığımda Bigjoy'un ripped ürünü gibi BCAA+cla+karnitine içerikli bir ürün kullanmak mantıklı olur mu yoksa yağ yakımı için bu ürünleri BCAA kullanımından bağımsız olarak almak mı daha mantıklı olur? Biraz uzun oldu farkındayım, sorulabilecek bilgilerin en azından bir kısmını önden vermeye çalıştım.
Son düzenleyen: Moderatör: