Vito Skaletta
Kilopat
Öylesine denemiştim, olacağını hiç zannetmiyordum.
Aynı kartla 2 kere üye oldum, çok saçma.
Üye olup kart bilgilerini girince kesinti oluyor mu?
Öylesine denemiştim, olacağını hiç zannetmiyordum.
Aynı kartla 2 kere üye oldum, çok saçma.
Bilmiyorum ki, İninal kartla üye oldum. İçinde para yoktu zaten, bakiye eksiye de düşmüyor.Üye olup kart bilgilerini girince kesinti oluyor mu?
Bilmiyorum ki, ininal Kart'la üye oldum. İçinde para yoktu zaten, bakiye eksiye de düşmüyor.
Bir daha mı üye olsam?![]()
Bildiğim kadarıyla bu kodlar ilk defa Game Pass kullanacaklar için diyorlar, üyeliği olanlar etkinleştirememiş.Bilmiyorum ki, İninal kartla üye oldum. İçinde para yoktu zaten, bakiye eksiye de düşmüyor.
Bir daha mı üye olsam
Kodu alıp kartı siteden silersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Arkadaşlar içinde para olmayan normal hesap kartı ile alsam sonradan kesinti olur mu?
Yeni hesap açılır hocam, çok zor değil.Bildiğim kadarıyla bu kodlar ilk defa Game Pass kullanacaklar için diyorlar, üyeliği olanlar etkinleştirememiş.
Bilmiyorum ki, ininal Kart'la üye oldum. İçinde para yoktu zaten, bakiye eksiye de düşmüyor.
Bir daha mı üye olsam?![]()
2'den fazlasına gerek yok ki hocam. Dağıtacak mısınız?Aynı kartla 3. alışım.Bir sınır koymadılar herhalde.
Yok meraktan denemek istedim. 3.'yü aldım bıraktım. Uğraşacak varsa tek kartla bayağı bir kod toplar siteden.2'den fazlasına gerek yok ki hocam. Dağıtacak mısınız?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.