Beğeni Geri Getirilsin!

Beğeni Geri Getirilsin Mi?

  • Getirilsin.

    Oy: 94 51,4%
  • Getirilmesin.

    Oy: 89 48,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    183
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman Recep Baltaş ile yeni gelen bir üye eşit. :D

Arkadaşlar kimse eşit değil. Komünizm mantığı olmaması lazım Technopat üzerinde. Birisi, elbet başkasından daha çok veya az biliyordur. Bunu beğeni sayısı ile yargılamak saçma olan şey.

Adam konu dışı kategorisinde takılmıştır hep. Sonra bilgisayarlar kategorisinde bilgisizdir.

Gerçek hayatta olan böyle şeyleri sanki hiç olmuyormuş gibi lanse etmeyin lütfen. :D
Evet eşit olabilir. Şu an aniden giren bir üye bile Recep Baltaş'tan daha bilgili olabilir. Hatta eminim ki yeni giren üyelerden vardır böyleleri. Teknoloji bilgisi sadece bu forumda öğrenilmiyor. Tamam adamı çok seviyorum. Cidden bilgili ama eminim bu forumda yeni girmiş üyeler arasında daha da bilgilileri vardır. Senin beğeni sayın ne olursa olsun. Sen cevabını ver. Hangisinin daha doğru olduğuna konuyu açan kişi karar versin. Gerisi ona kalmış. Hem dediğiniz gibi beğeninin %10'u teknik kısımdan kazanılıyor. Geri kalan %90'nı konu dışından kazanılıyor. Bazılarında değişiklik gösterse de genelde böyle.
 
İfade özgürlüğü nerede kaldı?
Olur istersen yönetici sen ol siteyi kuranlar üye olsun. Gelse 1 gün sonra gitsin diyecekler. Sıktı bu muhabbet. Boş konu açıp bize beğeni vermiyorlar diye ağlıyorlar. O kadar konu var adam katılım tarihinin bile gitmesini istiyor.
 
(Yer) kısmının profilin simetrisini bozduğunu düşünüyorum, çözümler ve makaleler gayet hoş. Yer kısmı kaldırılıp beğeninin geri gelmesinin daha hoş olacağını düşünüyorum şahsen.

Tabi ki son söz yönetim ekibinde.
 
Maşallah bu beğeni de getirilip götürülmeye alıştı.

Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Bırakın yönetim karar versin. Ben şu an memnunum.
 
Mesaj farkı, çözüm farkı, makale farkı, katılım süresi farkı, isim değiştirebilme hakkı gibi şeyleri farklı bir keseye koyuyorsunuz galiba.
Bana kalırsa onlar bile kaldırılmalı. Bunlarla hava atanlar için "çıkış" butonu yukarıda, yardım için değil egolarını tatmin etmek için buradalar.
 
Bana kalırsa onlar bile kaldırılmalı. Bunlarla hava atanlar için "çıkış" butonu yukarıda, yardım için değil egolarını tatmin etmek için buradalar.
1611736037284.png


Hocam örnek olarak karşıma bu arkadaş çıktı. Sizce çok boş değil mi? Beğeni yerine başka bir şey de gelebilir. Böyle her şey gidince çok boş oluyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı