Beğeni Geri Getirilsin!

Beğeni Geri Getirilsin Mi?

  • Getirilsin.

    Oy: 94 51,4%
  • Getirilmesin.

    Oy: 89 48,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    183
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artılama ve eksileme konu dışı hariç tüm kategorilere gelsin. Beğeni sistemi böyle kalsın ama rütbe puanları ile ilgili düzenleme yapılsın, şu an en yüksek rütbe Yottapat! değil Zettapat. Rütbeler şu an ne kadar faydalı olduğuna göre değil ne kadar süredir üye olduğuna göre veriliyor. 2013'te gelmiş ama 30 mesaj yazmış bir üyenin rütbesi, geçen yıl gelmiş ama sürekli mesaj yazan ve sorun çözen üyeninkinden daha yüksek. Beğeni puanlarının toplam değerini çözüm ve mesaj puanlarına bölüştürmek gerekiyor. Rütbelerin puan gereksinimlerini düşürmek de bir seçenek lakin o vakit yıllanmış üyelerin üstünlüğü aynı kalacak.
 
Beğeni sayısı önemli değil diyen üyelerin bu kuraldan sonra foruma girmediğini görüyorum. Acaba neden? :/
Forumda bir şekilde emek verenlerle daha dün katılanların arasında fark olmalı.
Geri gelmesi en doğru olanı.
Rütbe sistemi de mantıklı.
Herkes rütbesini bilecek!
 
O zaman Recep Baltaş ile yeni gelen bir üye eşit. :D

Arkadaşlar kimse eşit değil. Komünizm mantığı olmaması lazım Technopat üzerinde. Birisi, elbet başkasından daha çok veya az biliyordur. Bunu beğeni sayısı ile yargılamak saçma olan şey.

Adam konu dışı kategorisinde takılmıştır hep. Sonra bilgisayarlar kategorisinde bilgisizdir. Beğenisi 50.000 diye bilgili ilan eden kişinin bilgisizliği yüzündendir bu.

Gerçek hayatta olan böyle şeyleri sanki hiç olmuyormuş gibi lanse etmeyin lütfen. :D
Gerçek hayat mı dedin dostum? Hayatım Technopat'ta geçiyor ve başarılarımı burada sunuyorum. Beğeniyi kaldırtarak devrim yaptım 😀
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı