Kararları moderasyon değil yönetim alıyor. Giresi olmayanlar istatistik için burada.Kısa sürede radikal kararlar alıyorsunuz ve bu bizi yoruyor. Çoğu kişinin şu an giresi yok.
Kararları moderasyon değil yönetim alıyor. Giresi olmayanlar istatistik için burada.Kısa sürede radikal kararlar alıyorsunuz ve bu bizi yoruyor. Çoğu kişinin şu an giresi yok.
Beğeni sayısının gitmesi seni nasıl yorabilir? Burası forum, kendinize gelinKısa sürede Radikal kararlar alıyorsunuz ve bu bizi yoruyor. Çoğu kişinin şu an giresi yok.
Sen yaptığın iyilikleri karşılık bekleyerek mi yapıyorsun?Forumda bir şekilde emek verenlerle daha dün katılanların arasında fark olmalı.
Kararlarda moderasyonun da etkisi var.Kararları moderasyon değil yönetim alıyor. Giresi olmayanlar istatistik için burada.
Her kuralı size danışarak mı alacaklar? Kurallar belli bir üye topluluğuna göre gelmiyor. Genele hitap ediyor.Kısa sürede Radikal kararlar alıyorsunuz ve bu bizi yoruyor. Çoğu kişinin şu an giresi yok.
Vay be, bir cümleden insanları yobaz ilan ettiniz ya...''Geri gelsin.'' diyenler kalitesini belli ediyor.
Pardon o zaman, ben yönetim diye biliyordum.Kararlarda moderasyonun da etkisi var.
Eksik düşünüyorsunuz. Çözüm sayısı foruma Google'dan girenler için önem arz ediyor. Makale sayısı da bilgi paylaşımını arttırıyor.Eğer eşitlik isteniyorsa çözüm, makale, rütbe, mesaj sayısı da kaldırılmalı. Sadece beğeniyi kaldırmakla olmaz. Eğer bu şekilde olursa bir lafım yok. Ama hala insanların birbirlerine üstünlük taslayabileceği yerler var.
Hocam tam anlamadım ama Google'dan girenler derken. Mobil mi?Eksik düşünüyorsunuz. Çözüm sayısı foruma Google'dan girenler için önem arz ediyor. Makale sayısı da bilgi paylaşımını arttırıyor.
Sizin üstünkörü düşündüğünüz birçok şeyi yönetim ekibi etraflıca düşünüyor.
Boş bir şey yüzüne tekrar kavga var.
Beğenin gözükse ne olacak gözükmese ne olacak?
Bu forumda sadece yardım etmek önemli.
Burası senin ego tatmini ettiğin yer değil. Bunu alınmak isteyen herkes alınsın.
O yüzden tekrar bu mesajı yazıyorum "kalıcı olmasını diliyorum".
Neden sadece ego tatmini olarak değerlendiriyorsun?Boş bir şey yüzüne tekrar kavga var.
Beğenin gözükse ne olacak gözükmese ne olacak?
Bu forumda sadece yardım etmek önemli.
Burası senin ego tatmini ettiğin yer değil. Bunu alınmak isteyen herkes alınsın.
O yüzden tekrar bu mesajı yazıyorum "kalıcı olmasını diliyorum".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.