- Makaleler
- 4
Şu anki oylama sistemini bile düzgün kullanmayanlar var, böyle bir şeyin doğru düzgün kullanılacağını hiç sanmıyorum.
Şu anki oylama sistemini bile düzgün kullanmayanlar var, böyle bir şeyin doğru düzgün kullanılacağını hiç sanmıyorum.
Ben de böyle düşündüm. Böyle bir değişiklik olursa iyi olur. Ben gelmesini istiyorum beğenmeme butonunun.Kızgın, kahkaha ve üzgün ifadeleri beğenmeme halinde daha kırıcı ve yanlış anlaşılmaya açık olmaz mı? Anlam karmaşasının önüne geçilebilir beğenmeme ifadesiyle.
Sosyal üyelerinin medeniyet seviyesi henüz bunun için hazır değil, gelmemeli.
Değişim güzeldir. Yönetime taşıyabilirsiniz bu konuyu.Ben de böyle düşündüm. Böyle bir değişiklik olursa iyi olur. Ben gelmesini istiyorum beğenmeme butonunun.
Gerek yok, doğru bilgiyi veya birine sinir olup takan üyeler bu sefer kızgın yerine beğenmeme yapacak. Buraya bakan kişi kimisi de beğenmemiş doğru olmayabilir gibi düşüncelere girecektir. Ben mesela beğeni fazla olan mesajlar dikkatimi çeker, öncelik onları okurum. Beğenme katılmak oluyor.
Hocam siz benim vermek istediğim mesajı kaçıyorsunuz. Herhangi bir like / dislike oranı gibi bir sistemden bahsetmiyorum ben; yeni bir emoji olsun insanlar kendini doğru ifade etsin. Basit bir örnek:Upvote-downvote var, emoji sistemi var, bir de beğenmeme gelirse çorba olur ortalık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.