Beğenmedim Butonu

Beğenmedim butonu gelmeli mi?

• Evet

Oy: 33 62,3%
  • Hayır

Oy: 20 37,7%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızgın, kahkaha ve üzgün ifadeleri beğenmeme halinde daha kırıcı ve yanlış anlaşılmaya açık olmaz mı? Anlam karmaşasının önüne geçilebilir beğenmeme ifadesiyle.
Ben de böyle düşündüm. Böyle bir değişiklik olursa iyi olur. Ben gelmesini istiyorum beğenmeme butonunun.

Ben de böyle düşündüm. Böyle bir değişiklik olursa iyi olur. Ben gelmesini istiyorum beğenmeme butonunun.
Değişim güzeldir. Yönetime taşıyabilirsiniz bu konuyu.
1604613860444.png

@Recep Baltaş bu buton için daha önce böyle bir yorum yapmış, neden olmasın ki?

Dosya Ekleri

• 1604613971411.png
    1604613971411.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 87
Upvote-downvote var, emoji sistemi var, bir de beğenmeme gelirse çorba olur ortalık.

Gerek yok, doğru bilgiyi veya birine sinir olup takan üyeler bu sefer kızgın yerine beğenmeme yapacak. Buraya bakan kişi kimisi de beğenmemiş doğru olmayabilir gibi düşüncelere girecektir. Ben mesela beğeni fazla olan mesajlar dikkatimi çeker, öncelik onları okurum. Beğenme katılmak oluyor.

Ben saatlerimi harcayacağım belki bir rehber hazırlayacağım, üyelerin bir grubu bana gıcık diye gelecek, tek bir eleştiri yapacak yer bulamayıp beğenmedim işaretleyecek bende bunu görüp duracak mıyım? Kargaşa çıkar :)

Ne art niyetler döner bir bilseniz.

Gerek yok, doğru bilgiyi veya birine sinir olup takan üyeler bu sefer kızgın yerine beğenmeme yapacak. Buraya bakan kişi kimisi de beğenmemiş doğru olmayabilir gibi düşüncelere girecektir. Ben mesela beğeni fazla olan mesajlar dikkatimi çeker, öncelik onları okurum. Beğenme katılmak oluyor.
Upvote-downvote var, emoji sistemi var, bir de beğenmeme gelirse çorba olur ortalık.
Hocam siz benim vermek istediğim mesajı kaçıyorsunuz. Herhangi bir like / dislike oranı gibi bir sistemden bahsetmiyorum ben; yeni bir emoji olsun insanlar kendini doğru ifade etsin. Basit bir örnek:
1604614652084.png

İki tane üzgün var ben buradan 'yazık kafana' , 'mal mısın?' gibi şeyler çıkartabilirim. Onun yerine beğenmedim ifadesi olsa daha anlaşılır olacağını düşündüğüm için böyle bir öneri attım ki sırf kin için burada kızgın atanı görmedim beğenmedim atanı da görmem sanırım. Zaten öyle gereksiz yapanlara da modların şimdiki gibi uyarı vereceğine eminim.

Kin için, sinir etmek için emoji atan görmedin mi? 2 kişi gördüm bugün emoji yasağı yiyen. Yenilikler evet iyidir, fakat bu forumda yeni eklenen bi' özelliği kötüye kullanmak için can atan bi' kitle var. "Beğenmeme" emojisi geldiğinde de kötüye kullanacak onlarca üye biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı