Beluga XL vs Dreamlifter

Tarafını seç:)

• Oy verenlerin toplamı
    21
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Hangisini daha çok beğeniyorsunuz? İki büyük firmanın taşıyıcı uçakları yani Beluga XL ve Dreamlifter. Ben açıkçası Beluga'yı daha çok seviyorum ama kişisel tabii Tarafını seç

Bu arada gerçek reis tabii ki Antonov An-225 Haksız rekabet olacağı için onu liste dışı tuttum

Neden bir uçak hem yolcu taşıma hem de kargo uçağı olarak kullanılmıyor? Üst tarafta yolcu alt katta kargolar olsa taşıma maliyetleri düşmez mi? Yoksa yolcuların daha konforlu uçabilmesi için mi? @painkiller

Boeing sanki Dreamlifter'a kaçak kat çıkmış gibi duruyor.
Aynen ya da gut hastalığı varmış gibi duruyor tipi
Bombardier nasıl sence?
Özellikle özel jet ve küçük jetler konusunda baya başarılı bir firma. Hatta çoğu hava ambulans firması Bombardier tercih eder.
E hem onun ağırlığı hem onun ağırlığı çok olmaz mı? Ayrıca yolcu kompartmanı eklemen için Dreamlifter'a bir bombe daha koyman gerekir. E bu kadar ağırlığı taşıması için motoru büyütmen gerekir. E bu motoru beslemen için daha fazla yakıt alman gerekir. Bunun için de depoyu daha da büyütmen gerekir.

Bak durdur beni uçak gitgide büyüyor, Star Trek filmindeki Atılgan gibi oldu olacak az kaldı

Boeing 747.

Bu ara Antonov 225'in küçük kardeşi 125-100 Antalya'ya gelmişti Euroasia Airshow etkinliği için, bilet alıp gitmiştik arkadaşlarla o bile çok büyülemişti bizi çok devasa bir şeydi tekerlekleri kocaman iniş takımlarının yuvası kocaman oda gibiydi. Havalandığı zaman da baya etkileyiciydi. Antonov 225 görsek düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…