Benchmark testi XMP yapmamı istiyor

Arkadaşlar alta testte yazan şeyi koydum. Yanlış tabir kullanabilirim, XMP nedir bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir çeşit overclock. Sizce yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• ııııııııııı.JPG
    ııııııııııı.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar alta testte yazan şeyi koydum. Yanlış tabir kullanabilirim, XMP nedir bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir çeşit overclock. Sizce yapmalı mıyım?

Yapman lazım overclock değildir. Anakartın onu 3200 de olsa 1800 de olsa 1600 kullanır(örnek) ama o ayarı açarsan RAM'ini 3200 ise 3200 1800 ise1800 kullanır.

XMP raminizin daha güçlü çalışmasını sağlayan zararsız bir küçük dokunuştur. BİOS ayarlarına girip oradan XMP'i enable yapabilirsiniz. İyi forumlar.

Kullandığın benchmark sanırım Home - UserBenchmark 'a ait. Site Technopat Sosyal'de yasaklı ve güvenilir olmayan siteler arasında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı