Benden daha yalnız birisi var mı?

Elbet ki vardır ancak bunun güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu arada kız-erkek oturmak neden yasak hocam, okulu Hür Dava Partisi mi işletiyor?
Genelde okuldaki her şeyde kız-erkek ayrı. Örneğin; kızların telefonlarını ve erkeklerin telefonlarını toplayan kişiler farklı, kızların ödevlerini ve erkeklerin ödevlerini kontrol eden kişiler farklı.
 
Bence bu tarz konuları bu foruma yazma kankam. Şimdi bir çoğunun uyku saati gelse de bu tarz konular ciddi konular. Bazı nahoş fikirli arkadaşların seni etkilemesini istemem. Önerim daha bu alan üzerine uzman psikologları deneyebilirsin.
 
Hayır, yalnızca merak ediyorum. Çünkü hayatım boyunca benim kadar yalnız birisini görmedim.

O zaman en yakın örnek gidin savaş cephelerine askerlerin tek başına can verişini görün. Hiç kimse yok yanlarında tek başına ölüyor hepsi. İmkanın var, sağlığın var hala saçma sapan şeyleri dert ediyorsun.

Tavsiye istiyorsan sert gerçekleri yüzüne vurman gerekiyor. İnsanların senden kaçmasının sebebi ne? Bakımına dikkat ediyor musun? Ağız, diş, saç, temiz cilt gibi şeylere dikkat ediyor musun? Eğer etmiyorsan normaldir çünkü kimse bu tür insanların yanında durmak istemez.

Kendimi diğer insanlardan farklı bir canlı gibi hissediyorum.

Ergenlikten dolayı normaldir. Mastürbasyon yapıyor musun? P*rnografik videolar izliyor musun? Instagram veya Tiktok gibi aşağı kaydırma video türlerinde günlük ne kadar vakit harcıyorsun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı