Konu neden troll kokuyor?
Gir test et hocam. Yemin ediyorum gerçek.Ne yani sırf siz ihbar edemeyin diye büyük siteleri mi hacklediler? Saçmalıktan başka bir şey değil.
Eğer bu kadar iliğine kadar girdilerse şuan bu konuyu da görüyorlardır.İlk önce boş sayfa yükleniyor ardından da değiştirilmiş website kodları yükleniyor. Bu şekilde hacklenmiş bir sistemden, remote browser'dan yaptığınız ihbarlar BTK'ya ulaşmıyor, hackerlar engellemişler.
Proxy ile ihbarweb.org.tr adresine girememen çok doğal.Gir test et hocam. Yemin ediyorum gerçek.
Bu hizmete google ile deneme hesabı oluşturup giriş yapın ve "ihbarweb.org.tr" adresine girin.Test Websites on Remote Browser Online | BrowserStack
Instant Access to Real Browsers on Cloud! Use versions of remote web browsers for testing websites on mobile & desktop, only on BrowserStack. Get Started Free!www.browserstack.com
Aylık yüz binlerce liralık geliri olan bir iş sahibiydim, o işi çaldılar hocam.O zaman evindeki elektronik aletleri sat yeni internet bağlattır ne diyelim, 5 yıldır musallat olacak ne yaptın adamlara?
Harbi, konu sahibinin burada konu açmasına nasıl izin vermişler acabaEğer bu kadar iliğine kadar girdilerse şuan bu konuyu da görüyorlardır.
Eey hacker! Beni duyuyorsan çık o mazlumun bedeninden! Allahtan kork!
Proxy ile ihbarweb.org.tr adresine girememen çok doğal.
sen git milyonlar kazan devlete deli gibi vergi öde devletin savcısı kovuşturma demiş he? ah beAylık milyonlarca liralık geliri olan bir iş sahibiydim, o işi çaldılar hocam.
Eğer ciddiysen gel konuşalım. Bakalım ne virüs var, ağındaki açıklar neler falan inceleyelim. Ama troll yapıyorsan uğraştırma baştan söyleyeyim.Aylık milyonlarca liralık geliri olan bir iş sahibiydim, o işi çaldılar hocam.
Sözleriniz konuyu trolleştiriyor.Konu trol değildir. Gerekirse Savcılıktan gelen kovuşturmaya yer yoktur kararlarını moderatörlere gönderebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.