Bu fiyat aralığında ve TN panel söz konusu olduğunda iki marka var Acer ve BenQ. Keza 144Hz Gaming panelini icat eden markalar bunlar. Auo panel üreticisi bu iki markanın çalışanlarının kurduğu bir üretici. Dolayısı ile söz konusu TN olduğunda auo panel ve bu paneli en iyi işleyen marka olan BenQ ve Acer öneriyorum, Acer'da aslında Predator serisi, ama o seri Türkiye'de yok ne yazık ki.
Lakin ViewSonic, AOC gibi bazı markalarda 1 2 model de var böyle fiyatına göre çok iyi performans veren, yukarıda tavsiye ettiğim 24G2U gibi ya da Acer KG241 gibi.
Mümkün mertebe FPS oyunları, espor ya da Gaming için monitör isteyenlere yazıyorum, çünkü piyasada asıl işi monitör yapmak olmayan ve çeşitli Tweak'ler ve pazarlama metotları ile (1ms MPRT'yi 1ms gtg'miş gibi lanse etmek gibi) birçok marka var. Bu işlerde daha doğrucu olan firmalara daha doğru monitörlere yönlendirmeye çalışıyorum insanları. Öyle bir misyon benim ki, eski bir Pro CS oyuncusu ve teknoloji incelemecisi olarak.
Ha evde de kullanıyorum o ayrı![]()
Hocam XL2411K dikkatimi çekti yeni model ve dyAc olmasından ötürü. Yukarıdaki inceleme videosuna baktığımda dyAc özelliği açılınca parlaklık yarı yarıya düşmekte. Bu özelliği kullandığımızda parlaklık düşecekse oyun deneyimini kötü etkilemez mi?