İzmir'in ilçesindeyim, merkezde değil. 40₺ sadece tıraş. Adamlar da haklı, elektrik zamlandı. Bence ne mantıklısı 1 tane saç kesme makinesi alıp birine kestirmek.
Hocam dediğim gibi saç takıntım var dediğim gibi mahalle berberi güzel kesemedi diye bir diğer tıraşa kadar kapüşon çıkarmadım ben okulda o yüzden güvenemiyorum yanlarda olan en ufak izi bile 2 saat inceleyip kafama takıyorum.
Entel mekanlar genel olarak öyle. Ben 10 yıldır aynı berbere gidiyorum, eskiden 20 alırdı 30'a çıkardı şimdi. Güzel de kesiyor.
Hocam dediğim gibi saç takıntım var dediğim gibi mahalle berberi güzel kesemedi diye bir diğer tıraşa kadar kapüşon çıkarmadım ben okulda o yüzden güvenemiyorum yanlarda olan en ufak izi bile 2 saat inceleyip kafama takıyorum.
Bir de güzel kesiyorsa bedava resmen.
Alt tarafı saç hocam yav ne bu kadar kafaya takıyorsun milletin tek derdi senin saçında olan en ufak iz sanki. Her hafta 60 lira vermek yerine al bir tane makine kendin hallet daha iyiçok para her hafta 60 TL.
Dediğim gibi hocam mahalle berberi istediğim gibi kesemedi diye bir dahaki tıraşa kadar kapüşon açmadım ben kendim kessem psijkolojimi mahvederim muhtemelen![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.