Berberler aşırı pahalı

Hocam dediğim gibi saç takıntım var dediğim gibi mahalle berberi güzel kesemedi diye bir diğer tıraşa kadar kapüşon çıkarmadım ben okulda o yüzden güvenemiyorum yanlarda olan en ufak izi bile 2 saat inceleyip kafama takıyorum.

O zaman becerikli berber için kesenin ağzını açacaksın. Benim böyle takıntım olmadığından 2-3 senedir makine ile evde kesiyorum, el de alıştı artık. Büyükşehirde yaşıyorsan 20 TL'ye ancak koyun kırpma seviyesinde iş yaparlar, 50 TL civarı düzgün kesen için normal.

Hocam dediğim gibi saç takıntım var dediğim gibi mahalle berberi güzel kesemedi diye bir diğer tıraşa kadar kapüşon çıkarmadım ben okulda o yüzden güvenemiyorum yanlarda olan en ufak izi bile 2 saat inceleyip kafama takıyorum.

Bir de güzel kesiyorsa bedava resmen.

Alt tarafı saç hocam yav ne bu kadar kafaya takıyorsun milletin tek derdi senin saçında olan en ufak iz sanki. Her hafta 60 lira vermek yerine al bir tane makine kendin hallet daha iyi🙂 çok para her hafta 60 TL.

Alt tarafı saç hocam yav ne bu kadar kafaya takıyorsun milletin tek derdi senin saçında olan en ufak iz sanki. Her hafta 60 lira vermek yerine al bir tane makine kendin hallet daha iyi🙂 çok para her hafta 60 TL.

Dediğim gibi hocam mahalle berberi istediğim gibi kesemedi diye bir dahaki tıraşa kadar kapüşon açmadım ben kendim kessem psijkolojimi mahvederim muhtemelen :D

Berberde çalışan birisi olarak söylüyorum şuan bu ay bize 3000 TL elektrik 190 TL su geldi. Onun dışında malzeme falan aldık. Toplam gider 5000 TL'Ye dayandı. Saç fiyatlarımızda Saç 50, sakal 30, saç+sakal+kıyama 80 yıkamasız 70 TL. Fön çekme 20 TL(Spay,Wax vs. dahil)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı