Berkant Ayhan Karabudak İle Bol Root'lu Günler Dileriz!

LaraInHell

Hectopat
Dostum bilmiyorum beni hatırladın mı ama @Berkant Ayhan Karabudak 4-5 sene önce senin sayende CM ROM'a ısınmıştım. Sen de S3 Mini kullanıyordun baya buradan Android'de root, ROM konuşur yardımcı olurduk seninle. Ben de senden az şey kapmadım değil. Baya baya CM 11 falan kurmuştum yardımlarınla sonra baya ilerledim sayende. Herkese de senin gibi önerir olmuştum CM'yi. YouTube kanalını görmüştüm oradan takip ediyordum videolarını bir daha bulamadım kanalını.
Forumda 20 saat önce bir mesajını gördüm dedim hemen etiketlemeliyim. Buradan belki de tanıştığım için en memnun olduğum sayılı kişilerdensin. Bir de @brk35 vardı o bayadır inaktif. Bu arada benim eski adım Hitman_05 idi. Onu ''Zor Adam'' olarak değiştirdim. En son 2070'e kadar ban yiyince bu hesaba geçtim. :LOL:
Eski zamanlardan konuştuğumuz bir konu umarım hatırlarsın.

Öncelikle merhaba, tabii hatırladım. Eskiden burası çok farklıydı, bilgi edinmenin yanında çok güzel dostluklar kuruluyordu, açıkçası bu tarz bir konu açman gerçekten çok sevindirdi beni, bu şekilde hatırlanmak çok hoş. Artık Android’i de sonlandırdık tabi, iOS kullanmaktayım, ama sanırım buradan sohbet etmemiz çok doğru olmayacaktır, size de uygunsa özel mesaj üzerinden konuşalım, burayı boşuna meşgul etmeyelim, yardım bekleyen insanlara engel olmayalım.[emoji16]

Öncelikle merhaba, tabii hatırladım. Eskiden burası çok farklıydı, bilgi edinmenin yanında çok güzel dostluklar kuruluyordu, açıkçası bu tarz bir konu açman gerçekten çok sevindirdi beni, bu şekilde hatırlanmak çok hoş. Artık Android’i de sonlandırdık tabi, iOS kullanmaktayım, ama sanırım buradan sohbet etmemiz çok doğru olmayacaktır, size de uygunsa özel mesaj üzerinden konuşalım, burayı boşuna meşgul etmeyelim, yardım bekleyen insanlara engel olmayalım.[emoji16]
Forumun özel mesajı çalışıyor muydu ya? Yaşlanmışız biz.😆

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı