LaraInHell
Hectopat
Dostum bilmiyorum beni hatırladın mı ama @Berkant Ayhan Karabudak 4-5 sene önce senin sayende CM ROM'a ısınmıştım. Sen de S3 Mini kullanıyordun baya buradan Android'de root, ROM konuşur yardımcı olurduk seninle. Ben de senden az şey kapmadım değil. Baya baya CM 11 falan kurmuştum yardımlarınla sonra baya ilerledim sayende. Herkese de senin gibi önerir olmuştum CM'yi. YouTube kanalını görmüştüm oradan takip ediyordum videolarını bir daha bulamadım kanalını.
Forumda 20 saat önce bir mesajını gördüm dedim hemen etiketlemeliyim. Buradan belki de tanıştığım için en memnun olduğum sayılı kişilerdensin. Bir de @brk35 vardı o bayadır inaktif. Bu arada benim eski adım Hitman_05 idi. Onu ''Zor Adam'' olarak değiştirdim. En son 2070'e kadar ban yiyince bu hesaba geçtim.
Eski zamanlardan konuştuğumuz bir konu umarım hatırlarsın.
www.technopat.net
Forumda 20 saat önce bir mesajını gördüm dedim hemen etiketlemeliyim. Buradan belki de tanıştığım için en memnun olduğum sayılı kişilerdensin. Bir de @brk35 vardı o bayadır inaktif. Bu arada benim eski adım Hitman_05 idi. Onu ''Zor Adam'' olarak değiştirdim. En son 2070'e kadar ban yiyince bu hesaba geçtim.
Eski zamanlardan konuştuğumuz bir konu umarım hatırlarsın.
Samsung Galaxy S3 ROM Nasıl Yüklenir?
Merhaba Technopat ailesi, samsung galaxy S3 modelli telefonum Android 4.3.3'e geçtikten sonra yavaşladı. Ben de ROM yükleyeyim dedim. Tam ROM ne demek bilmiyorum. Fakat Samsung sorun çıkartmaz diyorlar. Telefonum yavaşlamasa idi ROM atmak zorunda kalmazdım. Nasıl ROM yüklerim?