Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maçı ne olur?

Evet süper kupa maçı skor tahmini alalım.
Galatasaray bomboş orta sahasına rağmen Beşiktaş'tan çok daha iyi bir takım. Fakat hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla hiç hazır durmuyor takım ki geçen sene yine bu zamanlar aynı görüntüyü veriyorduk. Bu yüzden Galatasaray'ın 1-0 ya da penaltılarla kazanacağı bir maç bekliyorum.

Birisi Bundesliga 2 takımından 5 yiyor, diğeri Ümraniye’ye gol atamıyor. Çok kısır bir maç geçecek kesin. Beşiktaşlıyım bu arada Fenerli falan demeyin ama 2 takım da hiç iyi değil şu an. Umarım Beşiktaş kazanır. Uzatmalara gideceğini düşünüyorum, oradan kondisyonu daha fazla olan takım kazanır artık.

Birisi bundesliga 2 takımından 5 yiyor, diğeri Ümraniye'ye gol atamıyor. Çok kısır bir maç geçecek kesin. Beşiktaşlıyım bu arada fenerli falan demeyin ama 2 takım da hiç iyi değil şu an. Umarım Beşiktaş kazanır. Uzatmalara gideceğini düşünüyorum, oradan kondisyonu daha fazla olan takım kazanır artık.

Ne alaka hocam? Sizin mantiginizla hazırlık maçında reali yenen milan SL şampiyonu olmalıydı. Hazırlık maçı adı üstünde. Yedekleri denersin farklı taktikler denersin vs. hazırlık maçına göre maç yargılanmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı