Beslenme programı yapmadan vücut şekil alır mı?

masQee

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 2600
Gigabyte GTX 1660 SUPER
Asus Prime B450m
Kioxia 500 gb m2 SSD
Meslek
Veri Tabanı Programcılığı
Diyet beslenme programı ciddi anlamda psikolojik olarak yıpratıyor insanı. Beyaz ekmekten uzak durayım diyorsun olmuyor. Yeri geliyor simit yiyorsun yeri geliyor köfte yemeye gidince beyaz ekmek geliyor. Somun ekmeğin verdiği lezzeti tam buğday ekmeği vermiyor. Fast food ise kaçınılmaz oluyor bir zaman sonra. Abur cubur ve gazlı içeceklerden uzak durup rutin bir beslenme ile vücut şekile girer mi?

Diyet beslenme programı ciddi anlamda psikolojik olarak yıpratıyor insanı. Beyaz ekmekten uzak durayım diyorsun olmuyor. Yeri geliyor simit yiyorsun yeri geliyor köfte yemeye gidince beyaz ekmek geliyor. Somun ekmeğin verdiği lezzeti tam buğday ekmeği vermiyor. Fast food ise kaçınılmaz oluyor bir zaman sonra. Abur cubur ve gazlı içeceklerden uzak durup rutin bir beslenme ile vücut şekile girer mi?
Bunun cevabı yok bence sadece öyle olduğunu duymak istiyorsun

Öyle aşırı derece bir planım yok. Bu şekil.

Spor salonunda haftada 100 kişi görüyorsam. Hiç kimse böyle bir vücudu yok. 1tane görebildim sadece.

Dosya Ekleri

• 11e22bb486d26ddf9c65b3299b859d1f.jpg
    11e22bb486d26ddf9c65b3299b859d1f.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 48
  • kasli-ve-guclu-erkek.jpg
    kasli-ve-guclu-erkek.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 43
Soldaki tarz vücut yapsam yeter diyorum. Herkes spora başlayınca sağdaki gibi olacak sanıyor.

Konuyu çok yanlış anladınız siz. Biriside kahkaha emojisi atmış. :D

Soldaki tarz vücut yapsam yeter diyorum. Herkes spora başlayınca sağdaki gibi olacak sanıyor.

Konuyu çok yanlış anladınız siz. Biriside kahkaha emojisi atmış. :D
Soldakini yapman için kalori açığı vermen lazım. Verip yağ yaktigin an şuan o sun zaten

Öyle aşırı derece bir planım yok. Bu şekil.

Spor salonunda haftada 100 kişi görüyorsam. Hiç kimse böyle bir vücudu yok. 1tane görebildim sadece.
Sağdaki dogalsa anam bakiredir men

Eğer zayıf isen evet işe yarar fakat kilolu isen program şart.
diyelim ki 55-60kg sin, çok rahat bir şekilde tatlı, abur cubur vb. uzak durarak güzel bir form alabilirsin.

Soldakini yapman için kalori açığı vermen lazım. Verip yağ yaktigin an şuan o sun zaten

Sağdaki dogalsa anam bakiredir men
Sağ taraftaki vücut 2 yıllık sıkı çalışma ile yapılabilir bir "doğal" vücut hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı