Beta Kanal'dan Stabil Windows 11'e dönmek için 8 Mart 2023'e kadar süreniz olacak

22623.1325 Surumunde Beta Kanal'dan stabil Windows 11'e donmek isteyenlere müjde.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre beta kanaldan stabil Kanal'a geçmek isterseniz 8 Mart 2023'e kadar süreniz olacak.

Ilgili başlık Windows Insider blogtan alıntıdır.

"Beta kanalındaki Windows Insider'lardan gelen geri bildirimlere yanıt olarak, ayarlar > Windows Update > Windows Insider programı altındaki "ön izleme derlemelerini almayı durdur" altında cihazlarının kaydını iptal etme seçeneğini seçen Insider'lar için bir çıkış penceresi sunuyoruz. Bu rampa dışı pencere, bugünden başlayarak 8 Mart 2023'e kadar devam edecek"

Geçiş İşleminin Nasıl yapılacağını dair açıklamalar ve duyuruya bakmak istiyorsanız

Bir başka haberde görüşmek üzere.
UppermostHide28.
 
Son düzenleme:
@yusuf6554 Türkçe olanı indirip yükseltme mi yapsam?
Eğer temiz kurulum sorun değilse direkt İngilizce ISO ile temiz kurulum yapın. Hem sisteminiz de yenilenmiş olur, eğer bazı sorunlar yaşıyorsanız bunlar çözülebilir.

Ben 21 Mayıs 2019'a kadar Windows 10 Türkçe 1809 kullanıyordum. 21 Mayıs 2019'da format atıp Windows 10 İngilizce 1903 kurdum. Bu sayede hem 1903'e geçmiş oldum hem de artık İngilizce Windows kullanmaya başladım.

Açıkçası İngilizce Windows kullanmayı çok seviyorum. Hem İngilizce bana daha güzel geliyor (tabii ki Türkçemize de sonuna kadar değer veriyoruz fakat İngilizcede hem diyaloglar hem de İngilizce konuşulan toplumların genel aksanları bana çok tatlı geliyor) hem de İngilizce Windows'lar Türkçe Windows'lara göre daha stabil ve sorunsuz çalışıyor.
 
Dili İngilizceye çevirip, sonrasında güncellemeyi yüklemeyi ve ardından tekrar Türkçeye çevirmeyi deneyeceğim. Umarım yarım yamalak olmaz arayüz.

Düzenleme: İşe yaram

Evet.

Yükseltme yapmayacağım, direkt temiz kurulum.

@yusuf6554 Türkçe olanı indirip yükseltme mi yapsam?
Dönseydiniz ya tekrar beta insider a.
En kolayı.
Döndüm ben 2 PC de de sorunsuz. Dünkü insider güncellemesini de aldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı