Beyaz kasa önerisi

Bütçe
5000

aahmemtmtet1929

Attopat
Katılım
7 Nisan 2024
Mesajlar
68
Beyaz kasa önerisi yapar mısınız? Bütçeden hafif aşabilir sorun değil beyaz olması önemli ve beyaz mouse pad önerebilir misiniz?

Aklımda bunlar var :





Bir de bunu ekliyorum aralarına.
 
Son düzenleme:
Bence aralarında en avantajlısı Lian Li Lancool III çünkü hem hava akışı çok iyi hemde 420mm radyatör desteği var. Güncel işlemci sıcaklıklarını düşününce(özellikle intel) ileride sistem yükseltirken 420mm sıvı soğutma almak gerekirse kasa değiştirmenize gerek kalmaz.
 
Bence aralarında en avantajlısı Lian Li LANCOOL II'ı çünkü hem hava akışı çok iyi hem de 420mm radyatör desteği var. Güncel işlemci sıcaklıklarını düşününce(özellikle Intel) ileride sistem yükseltirken 420mm sıvı soğutma almak gerekirse kasa değiştirmenize gerek kalmaz.


Peki bu? Bütçe düştü.
 

Peki bu? Bütçe düştü.

Alınır ama imkanın varsa bütçeyi biraz yükseltip 500DX al.
 

Peki bu? Bütçe düştü.
Olabilir. İlk attıklarına göre kablolaması zor olur sadece kabloları gizlemesi falan. O genişlik ve rahatlık olmaz arka kısımda. Bir de soğutucu destekleri fark eder. Bunlara da dikkat et. Sistemine uysun.
 
Son açtığım konuya bakar mısınız? Parçaları yazdım uyar mı?
P360A için soruyorsanız, 360 mm sıvı soğutucu alırsanız uymaz. 280 mm ön panele takılabiliyor. Küçük olduğu için üst tarafa da çok kalın sıvı soğutucu takarsanız RAM'lere temas etme durumu olabilir. G360A daha büyük bir model, ona 360'lık sıvı soğutucu takılabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı