Beyine Format Atmak

Varsın sırf öyle sandığı için yatsın biriyle, kaybeden kendi olacak. Sen yol ver. 2.5 yıla saygısı yokmuş demek bu. Seni de sapık sanmaya devam etsin. Kendini bildiğin sürece sıkıntı yok, yaymaya başlarsa da senin için karalama kampanyası başlatırsa o zaman sınırlarını aşar. Umarım olmaz bu.
O zaman karşısında haddini bildiren birini bulacak.

Bro, eğer seni sevseydi ''Eski çıktığım kişiyle yatarım'' demezdi af edersin ;) Eğer ki bunu kanıtlamak istiyorsan ona bu konuyu neden açtığını söyle. Giriş, gelişme, son. Bu aşamaları bi boş kağıda yaz, gecenin bir yarısı içinden ne geliyorsa onu da bi kağıda dök ve ona ver. Ben bu yöntemi kağıda değil de not defterinde yapıyorum :D. Yazı yazarken uykum geliyor da :utanç:.

Windows 8.1 mi Windows 10 mu atacaksın ? :D Şaka bir yana beyin formatlama diye bir şeye şu anki teknoloji yetmiyor, sanırım (Türkiye için). Düşünmemeye çalış, sana kız mı yok ;) Madem senle konuşmuyor sende yazarak ilet.
En sonunda konuştuk ve bana beni arama bana ulaşmaya da çalışma dedi. Benim sapıklarla işim olmaz dedi. Bende kendimi tutamadım, çok ağır şeyler dedim. Or... Gibi ne halt edersen et umrumda değil artık gibisinden. İnanmıcasınız belki ama tuhaf bir şekilde rahatladım. Sanırım Hayatımdan 2.5 yıl heba oldu. Bundan sonra daha sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışacağım. Değeri hak edene vereceğim. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Allah sizi böyle durumlara sokmaz inşallah. Eyvallah.

Bro, benim görüşüm 18 yaş altı insanlardaki aşk sadece ''Heves.''.

Bunu bizzat yaşadım ben. Ya bende sevme duygusu yok yada gerçekten hevesim yüzünden birlikte olmak istiyorum. Mesela, sevdiğin insanla sürekli vakit geçirmek, birlikte eğlenceli aktivitelerde bulunmak, hayatını paylaşmak çok güzel bir şeydir ama bunları yaptıktan sonra hevesin kaçarak senden uzaklaşacaktır ;). Sıkılırsın, aşk acını çekersin, yeni aşklara yelken açarsın.

Bazıları soruyordu ''Sevgililer, birbirinden sıkılıp yeni aşk aramak istiyor. Peki evliler neden öyle yapmıyor?'' Bu soruya da olgunluk cevabını verdim. İnsan, olgun iken her şeyi daha mantıklı düşünür, her şeye heveslenmez.

Yahu arkadaş ben niye bi'lafı düzgünce anlatamıyorum! :(. Yazarken mantıklı geliyor, okurken bom boş görünüyor. Bu cümle kuramama sorununu psikiyatri mi tedavi eder acaba? :cry:

@M. Oğuz GÖK hocam, 18 yaş altı insanlar ergenlik döneminde olduğu için boş geliyor dikkatinizi celbederim. :)

Tabi bu konu hakkında daha iyi bilgiye sahip olan birileri sosyal de mevcuttur, onlar gelir, anlatır bizde öğrenmiş oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bro, benim görüşüm 18 yaş altı insanlardaki aşk sadece ''Heves.''.

Bunu bizzat yaşadım ben. Ya bende sevme duygusu yok yada gerçekten hevesim yüzünden birlikte olmak istiyorum. Mesela, sevdiğin insanla sürekli vakit geçirmek, birlikte eğlenceli aktivitelerde bulunmak, hayatını paylaşmak çok güzel bir şeydir ama bunları yaptıktan sonra hevesin kaçarak senden uzaklaşacaktır ;). Sıkılırsın, aşk acını çekersin, yeni aşklara yelken açarsın.

Bazıları soruyordu ''Sevgililer, birbirinden sıkılıp yeni aşk aramak istiyor. Peki evliler neden öyle yapmıyor?'' Bu soruya da olgunluk cevabını verdim. İnsan, olgun iken her şeyi daha mantıklı düşünür, her şeye heveslenmez.

Yahu arkadaş ben niye bi'lafı düzgünce anlatamıyorum! :(. Yazarken mantıklı geliyor, okurken bom boş görünüyor. Bu cümle kuramama sorununu psikiyatri mi tedavi eder acaba? :cry:
Ben anladım seni hocam sonuna kadar haklısın. Yeni bir kız arkadaşım var artık. Sürekli beni çok sevdiğini, Böyle bir şey olucağını hayal bile edemezdim diyor. Ne dersiniz belkide doğru kişiyi bulmuşumdur. Zaman gösterecek değilmi.

Bu arada yarın buluşacağız. Bakalım neler olacak. :kararsız: Kendimi intikam almak için yaptım Gibi bir duyguya kapıldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı