BF 1 nasıl silah açılır?

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Selam 2 gün önce BF1 aldım 6 saat kadar oynadım ama oyunun ilk verdiği silahlar çok zor adam ölmüyor. Acaba nasıl silah açabilirim bende şu anda resimdeki silahlar var ama onları maç esnasında kullanamıyorum neden acaba?

Kilitli silahların altında görevler olur sallıyorum bir silahın dürbünlü modeli için dürbünsüz modeli ile 50 adam öldür vb. Onları tamamlayarak silahları açabilirsin ama oyunda pek iyi silah kötü silah ayrımı yok tamamen kişinin zevkine ve becerisine göre değişiyor.

Her silahın satın alım şartları mevcut. Üzerlerine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. Bazı silahlar belli görevler karşılığı (örneğin 250 kez şu silahla adam vur) açılırken bazılarıysa belirli oyun içi satın alımlar (DLC) yapıldığında açılır. İyi eğlenceler dilerim.

Hocam mesela bu koyduğum resimdeki silah açık ama ben kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20231015_140954.jpg
    IMG_20231015_140954.jpg
    192,7 KB · Görüntüleme: 109
Hacım Elit Sınıf silahlarını kuşanamazsınız. Onlar haritalarda belli konumlarda 5 dakika aralıklarla (daha önce bir başkası aldıysa, o kişi öldükten sonra 5 dakikalık bekleme süre başlar) ortaya çıkar. Sizde üzerine tıklayarak alabilirsiniz. Bildiğiniz "kit" mantığı. Örnek olarak şu videoyu izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca kitlerin lokasyonları ve çeşitleri oynadığınız oyun moduna göre değişiklik gösterir. Benim favorimse Tank Hunter :)

Yolladığın görseldeki "Birinci" kategorisindeki silahların işleviyse sol üstten sağa doğru sırayla şu şekilde:

1- Tank Hunter: Tüfeği sadece bir yere sabitleyerek kullanabilirsiniz. Amacı ve işlevi tanklara yüksek hasar vererek hızlı bir şekilde yok etmek. Tabii bu işlevi insanlarda, atlarda, motorlarda, arabalarda ve hatta uçaklarda dahi kullanabilirsiniz. Açık ara oyundaki en güçlü tüfektir kendisi.

2- Flamethrower: Ateş püskürten bir tüfektir. Amacı genelde bunker gibi birçok rakip oyuncunun yan yana doluştuğu bölgelere hızlı bir şekilde takım arkadaşlarının işgal edebilmesini sağlamaktır. Kişi zırhlı olduğu içinde normale göre daha zor ölür.

3- Bu bir makineli tüfektir. Yine bir nevi tank görevi görüyor. Önden ilerleyip fazla hasar göğüsleyebilen ve fazla rakip alt edebilen bir kit. Kullanan kişi hem zor ölüyor hem de hasar aldığında yanında bir sıhhiyeci yoksa canı normale oranla daha yavaş doluyor. Ağır zırh kuşanıyorsun dolayısıyla çok yavaş hareket ediyorsun. Uzun süre belli bir konumu koruyabiliyor. Üstte gönderdiğim videonun son kısmında gösteriliyor.

4- Çok aşırı hızlı bir şekilde ateş edebileceğin bir tüfek. Üstte gönderdiğim videonun ilk kısımlarında bu tüfek görülebiliyor. Yine bir önceki zırhla aynı zırhı giyiyorsun sadece silah farklı. İşlevi de aynı.

5- Sopa. Kullanan kişi düşman saflarına koşarak sızmaya çalışıyor. Sopa bir nevi gürzü işlevi görüyor dolayısıyla tek bir vuruşla karşısındaki kişiyi öldürebiliyor.

6- Bomba fırlatıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı