Merhaba; Arkadaşlar beta başladı bildiğiniz gibi fakat bir çok oyuncu FPS problemleri yaşıyor. Reddit'te bir kullanıcı GTX 970 ile FPS'nin 30'a kadar düştüğünü söylemişti. Ve bende aşağıdaki sistem ile inanılmaz FPS dalgalanmaları yaşıyorum aldığım FPS değerleri şu şekilde; 30-40-50-60-70-80-90...
FX 6000 işlemci. Oyunlarda 3 çekirdekli bir işlemci, 6 değil. Ne kadar zayıf bir işlemci olduğunu anlatmama gerek var mı?
Ben şuan Gt840m i5 4210u 8 gb ram ile Battlefield 1 de en düşük çözünürlük lowda 30 40 50 60 gibi değişken ama akıcı bir şekilde oynuyorum. Oyun full
4210u 1.7-2.7 GHz 15W çift çekirdek laptop işlemcisi. Oyunu açması bile bir mucize zaten.
I've recently upgraded to a MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB VENTUS OC Graphics Card from a Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. As you would expect, I'm getting exceptional performance in all games I have apart from Battlefield 1 (2016). I'm only getting 60-70 FPS. This is ultra settings so I downgraded t...
Ekran kartını değiştirmiş diğer bileşenler nedir yazmamış bile. Çöp konu.
Merhaba arkadaşlar. BF1 de eskiden hiç yoktu fakat son 1 ayda sıklıkla karşılaştığım sorunlar var. Oyunda feci kasma oluyor bazen hiç olmuyor ama süre
Eski ekran kartlarında DX12 modunun iyi çalışmamasına bağlanmış. Şaşılacak bir durum yok. GTX 980 ile DX12 modu sağlıklı çalışmaz.
Check out the Answers HQ community forums for the Battlefield franchise.
i5 7400... Minimum 6600K istiyor yine minimumun altında bir sistem. Yorumlara fikri olup aklı olmayan FX kullanıcıları doluşmuş yine.
i5 7500... Yine minimumu karşılamayan işlemci.