Araştırma yaparak. Oyunda sırf kendim istediğim FPS değerlerine ulaşamadığım için optimizasyonu kötü demiyorum. Sırf klavyem olduğu için atıp tutmuyorum.
Araştırma yapmış. Gel birlikte bakalım şu araştırmaya. Google ilk sayfada çıkanları okuyacağım.
Battlefield 1 Optimizasyon Problemi
Merhaba; Arkadaşlar beta başladı bildiğiniz gibi fakat bir çok oyuncu FPS problemleri yaşıyor. Reddit'te bir kullanıcı GTX 970 ile FPS'nin 30'a kadar düştüğünü söylemişti. Ve bende aşağıdaki sistem ile inanılmaz FPS dalgalanmaları yaşıyorum aldığım FPS değerleri şu şekilde; 30-40-50-60-70-80-90...
FX 6000 işlemci. Oyunlarda 3 çekirdekli bir işlemci, 6 değil. Ne kadar zayıf bir işlemci olduğunu anlatmama gerek var mı?

Battlefield 1 in optimizasyonu düzelirmi? | DonanımHaber Forum
Ben şuan Gt840m i5 4210u 8 gb ram ile Battlefield 1 de en düşük çözünürlük lowda 30 40 50 60 gibi değişken ama akıcı bir şekilde oynuyorum. Oyun full

4210u 1.7-2.7 GHz 15W çift çekirdek laptop işlemcisi. Oyunu açması bile bir mucize zaten.
Battlefield 1 Optimization
I've recently upgraded to a MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB VENTUS OC Graphics Card from a Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. As you would expect, I'm getting exceptional performance in all games I have apart from Battlefield 1 (2016). I'm only getting 60-70 FPS. This is ultra settings so I downgraded t...

Ekran kartını değiştirmiş diğer bileşenler nedir yazmamış bile. Çöp konu.

BF1 Multiplayer Kasma Sorunu | DonanımHaber Forum
Merhaba arkadaşlar. BF1 de eskiden hiç yoktu fakat son 1 ayda sıklıkla karşılaştığım sorunlar var. Oyunda feci kasma oluyor bazen hiç olmuyor ama süre

Eski ekran kartlarında DX12 modunun iyi çalışmamasına bağlanmış. Şaşılacak bir durum yok. GTX 980 ile DX12 modu sağlıklı çalışmaz.

Battlefield | Forum | EA Answers HQ | EN
Check out the Answers HQ community forums for the Battlefield franchise.
i5 7400... Minimum 6600K istiyor yine minimumun altında bir sistem. Yorumlara fikri olup aklı olmayan FX kullanıcıları doluşmuş yine.
i5 7500... Yine minimumu karşılamayan işlemci.
Uzun lafın kısası işlemcinin önemini bilmeyenlerin yazdığı boş şikayetlerden ibaret. Ben bu oyunu 4.4 GHz 6600K ile oynadım zamanında 90-100 FPS alıyordum işlemci kullanımı %100'e ulaşıyordu. İşlemci limiti olduğunu anladığım için sağda solda ''ühüüü oyun çöp optimizasyon çöp'' diye ağlamıyordum. Şu an 5600X ile 144 FPS sabit oynuyorum, 143'e bile düşmüyor o derece. FPS limitini kaldırsam 5600X ile kaç FPS olur denemedim 144'den oynamadığı için.
Sonuç olarak nerede işlemcisi zayıf ya da çöp olan kullanıcı varsa suçu oyuna vurmuş. Battlefield oyunu oynuyorsun bir zahmet gidip adam akıllı işlemci kullanacaksın ya da darboğazı kabul edeceksin.
Son düzenleme: