BF 1 şu an ne halde?

Araştırma yaparak. Oyunda sırf kendim istediğim FPS değerlerine ulaşamadığım için optimizasyonu kötü demiyorum. Sırf klavyem olduğu için atıp tutmuyorum.

Araştırma yapmış. Gel birlikte bakalım şu araştırmaya. Google ilk sayfada çıkanları okuyacağım.

FX 6000 işlemci. Oyunlarda 3 çekirdekli bir işlemci, 6 değil. Ne kadar zayıf bir işlemci olduğunu anlatmama gerek var mı?

4210u 1.7-2.7 GHz 15W çift çekirdek laptop işlemcisi. Oyunu açması bile bir mucize zaten.

Ekran kartını değiştirmiş diğer bileşenler nedir yazmamış bile. Çöp konu.

Eski ekran kartlarında DX12 modunun iyi çalışmamasına bağlanmış. Şaşılacak bir durum yok. GTX 980 ile DX12 modu sağlıklı çalışmaz.

i5 7400... Minimum 6600K istiyor yine minimumun altında bir sistem. Yorumlara fikri olup aklı olmayan FX kullanıcıları doluşmuş yine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i5 7500... Yine minimumu karşılamayan işlemci.

Uzun lafın kısası işlemcinin önemini bilmeyenlerin yazdığı boş şikayetlerden ibaret. Ben bu oyunu 4.4 GHz 6600K ile oynadım zamanında 90-100 FPS alıyordum işlemci kullanımı %100'e ulaşıyordu. İşlemci limiti olduğunu anladığım için sağda solda ''ühüüü oyun çöp optimizasyon çöp'' diye ağlamıyordum. Şu an 5600X ile 144 FPS sabit oynuyorum, 143'e bile düşmüyor o derece. FPS limitini kaldırsam 5600X ile kaç FPS olur denemedim 144'den oynamadığı için.

Sonuç olarak nerede işlemcisi zayıf ya da çöp olan kullanıcı varsa suçu oyuna vurmuş. Battlefield oyunu oynuyorsun bir zahmet gidip adam akıllı işlemci kullanacaksın ya da darboğazı kabul edeceksin.

Son düzenleme:
Google ilk sayfada çıkanları okuyacağım.
Sakin ol erkek, Twitch'de yayın yapan insanları incelemiştim direk. Mirliva gibi yayıncılar oyunun optimizasyonundan dolayı düşük FPS alıyorlardı. Ekran kartının ve işlemcisinin yarısı ancak kullanılıyordu. Sadece 1 kişiden varmadım bu kanıya tabii, oynayan arkadaşlarım da vardı. Linkini paylaştığın konular zaten dandik sisteme, 8 GB RAM'e sahip kişilerin konusu. Onların oyunun optimizasyonu kötü demeye hakları yok zaten. O yüzden Google'a bir şeyler yazıp, karşına ilk çıkan siteyi açtığında araştırma yapmış olmuyormuşsun değil mi?

Sakin ol erkek, Twitch'de yayın yapan insanları incelemiştim direk. Mirliva gibi yayıncılar oyunun optimizasyonundan dolayı düşük FPS alıyorlardı. Ekran kartının ve işlemcisinin yarısı ancak kullanılıyordu. Sadece 1 kişiden varmadım bu kanıya tabii, oynayan arkadaşlarım da vardı. Linkini paylaştığın konular zaten dandik sisteme, 8 GB RAM'e sahip kişilerin konusu. Onların oyunun optimizasyonu kötü demeye hakları yok zaten. O yüzden Google'a bir şeyler yazıp, karşına ilk çıkan siteyi açtığında araştırma yapmış olmuyormuşsun değil mi?

Mirliva isimli yayıncının oyuncu sistemi:

3000 Mhz CL16 bellek
R7 2700X işlemci
RTX 2080 ekran kartı.
1080P monitör.

Ah keşke bana hakaret etmeden önce bir dönüp baksan yayıncı abilerin ne kullanıyor diye... Duyanda 10900K ile FPS alamıyor zannedecek. Açıkçası 2700X çok rezil bir işlemci değil ama OC yapılması ve iyi RAM kullanılması lazım yoksa olmaz 6700K-7700K bile daha iyi oyunlarda.

Son düzenleme:
Mirliva isimli yayıncının oyuncu sistemi:

3000 Mhz CL16 bellek
R7 2700X işlemci
RTX 2080 ekran kartı.
1080P monitör.

Ah keşke bana hakaret etmeden önce bir dönüp baksan yayıncı abilerin ne kullanıyor diye... Duyanda 10900K ile FPS alamıyor zannedecek.
Hakaret mi? Hahahaha. Sana daha fazla mesaj yazıp konuyu kirletmeyeceğim.
cahille-tartismak_1649792_m.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı