BF 2042 ve Ready or Not iade edilip Baldur's Gate 3 alınmalı mı?

SensOuma

Hectopat
BF 2042 ve Ready or Not almıştım. İkisini de iade edersem bütçem tam 807TL oluyor. Sizce bu iki oyunu iade edip Baldur's Gate 3 alınmalı mı? Ne yapmam lazım ne önerirsiniz? Bu iki oyunu iade etmezsem bütçem 620TL oluyor. Ya da Baldur's Gate 3 yerine de bir oyun önerebilirsiniz.

BF2042 iyi bir oyun haline geldi ve artık oynanmaya değer, indirimdeyken aldıysanız o fiyatı hak ediyor. Tek başınıza bir süre sıkılmadan götürür, geri kalanı ise ilginize bağlı. Ready or Not ise tek başınıza 10-20 saat kadar rahatlıkla götürür, dilerseniz modlayarak bu süreyi uzatabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız varsa bu süre çok daha uzar ve keyif alırsınız. Bunlardan yola çıkarak kararı kendiniz vermelisiniz diye düşünüyorum, eğer tek başınıza hikayeli oyunlar oynamak sizi sıkmayacaksa Baldur's Gate 3 yüzlerce saat sizi idare edecektir.

Para öyle başka yerden para bulurdum demekle bulunmuyor maalesef elimdeki şu an bütçe bu kadar.
Seçim yap o zaman hocam. Forum açma gereği yok bunun için, sen hangisini istiyor isen onu al. Kimi Baldur's Gate 3 al diyecek, kimi ise BF2042 ve RoN kalsın diyecek.

BF 2042 tam fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Zaten çok fazla indirime sokuyorlardı. EA oyunu olduğu için Steam zammından etkileneceğini düşünmüyorum zaten oyunu Steam'den alsanız bile Origin de indirmeniz gerekiyor. İade edin bence daha sonra BF 2042 oynamak isterseniz indirimlerde alırsınız veya game pass ile deneyebilirsiniz.

Seçim yap o zaman hocam. Forum açma gereği yok bunun için, sen hangisini istiyor isen onu al. Kimi Baldur's Gate 3 al diyecek, kimi ise BF2042 ve ron kalsın diyecek.

Bende insanların fikirlerini öğrenmek için buradayım zaten siz kimsiniz de forum açma gereği yok diyorsunuz? Madem düzgün bir cevap vermeyeceksin konuya gelip yorum yapma kardeşim o zaman. İnsanlar ne diyecek ne tarafı seçecekler diye merak edip konu açtım boş yorum yapmaya gelme bir daha.

Her ne kadar BG3 veya onun türünü oynamamış olsam da BF3, BF4, BF1 ayrıca online hariç BF V ve işte C. O. D gibi arcade FPS türleri (mil SIM de oynamadım) oynamış biri olarak ve BF2042 her ne kadar bizzat oynamasam da izlediğim kadarı ile ilgimi de çekmediği için iade talebinde bulunup FPS türü için şu an zevkle oynadığım BattleBit Remastered ve BG3 alabilirsiniz yani en azından ben öyle yapardım neticede öneri konusu mutlak doğru yok. Steam bakiyesi dışı paranız varsa istek listemde bulunan ETail'den Spider-Man'ı 470 veya oynadığım en güzel oyun ama neticede çok para (gerçi ekonomik krizdeyiz bu gerçeğe hala alışamıyorum her şey pahalı) olan ve maalesef PC için MP'si de olmayan (gerçi TLOU2 kullanılarak bir ücretsiz herkes için MP geliştiriyorlar da ölme eşeğim ölme) 542 liraya e-tailden Last of Us Deluxe'e bakabilirsiniz. Spider-Man oyunları indirimde - The Last of Us dijital Deluxe Edition değer mi?

BF 2042 ve Ready or Not almıştım. İkisini de iade edersem bütçem tam 807TL oluyor. Sizce bu iki oyunu iade edip Baldur's Gate 3 alınmalı mı? Ne yapmam lazım ne önerirsiniz? Bu iki oyunu iade etmezsem bütçem 620TL oluyor. Ya da Baldur's Gate 3 yerine de bir oyun önerebilirsiniz.

Hocam RPG seviyorsanız bana göre iade daha mantıklı geliyor. Bütçenizi yazmışsınız o yüzden irdelemek istemem ama olurda bütçeniz bir anda artarsa Battlefield 4 almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı