BF 2042 ve Ready or Not iade edilip Baldur's Gate 3 alınmalı mı?

Dostum, Ready or Not baya iyi bir oyun haline gelicek ve şu an fiyatı aşırı ucuz ve 100TL den çok fazla edebilecek bir oyun. Bence büyük bir fırsat Ready or Not. Eğer Tactical Shooter'a ilgin varsa bence kalsın. Ayrıca Modlar ile çok keyifli bir oyun Ready or Not. Kesinlikle modlamanı öneririm.
 
BF 2042 tam fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Zaten çok fazla indirime sokuyorlardı. EA oyunu olduğu için Steam zammından etkileneceğini düşünmüyorum zaten oyunu Steam'den alsanız bile Origin de indirmeniz gerekiyor. İade edin bence daha sonra BF 2042 oynamak isterseniz indirimlerde alırsınız veya game pass ile deneyebilirsiniz.
Boş yapmayın. Siz böyle bir oyun yapında görelim.
 
BF 2042 ve Ready or Not almıştım. İkisini de iade edersem bütçem tam 807TL oluyor. Sizce bu iki oyunu iade edip Baldur's Gate 3 alınmalı mı? Ne yapmam lazım ne önerirsiniz? Bu iki oyunu iade etmezsem bütçem 620TL oluyor. Ya da Baldur's Gate 3 yerine de bir oyun önerebilirsiniz.

Bence iade etmeyin ikisini de, 200 TL açığınız varsa kapatmayı bekleyin. CS'dr item düşürülebilir ya da ailenizden alın :)
 
BF2042 iyi bir oyun haline geldi ve artık oynanmaya değer, indirimdeyken aldıysanız o fiyatı hak ediyor. Tek başınıza bir süre sıkılmadan götürür, geri kalanı ise ilginize bağlı. Ready or Not ise tek başınıza 10-20 saat kadar rahatlıkla götürür, dilerseniz modlayarak bu süreyi uzatabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız varsa bu süre çok daha uzar ve keyif alırsınız. Bunlardan yola çıkarak kararı kendiniz vermelisiniz diye düşünüyorum, eğer tek başınıza hikayeli oyunlar oynamak sizi sıkmayacaksa Baldur's Gate 3 yüzlerce saat sizi idare edecektir.

Hocam BF2042 cidden sarıyor mu bilmediğimden soruyorum?
 
Hocam BF2042 cidden sarıyor mu bilmediğimden soruyorum?
Battlefield V'i yüzlerce saat oynadıktan sonra EA Play ile otuz saat kadar denemiştim ve açıkçası BFV kadar olmasa da keyif almıştım. Sezon 6'nın gelmesiyle birlikte oyunun artık olması gereken hale geldiğini ve oynamaya değer olduğunu duydum, indirimi de görünce satın aldım. Yani indirimde satın aldıysanız sarar.
 
Battlefield V'i yüzlerce saat oynadıktan sonra EA Play ile otuz saat kadar denemiştim ve açıkçası bfv kadar olmasa da keyif almıştım. Sezon 6'nın gelmesiyle birlikte oyunun artık olması gereken hale geldiğini ve oynamaya değer olduğunu duydum, indirimi de görünce satın aldım. Yani indirimde satın aldıysanız sarar.

Steam dolarla olacak ya EA Play'i de mi dolarla alacağız ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı