Çözüldü BF 5 düşük ekran kartı kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Not defterini açın ve içine sadece şunu yazın:

RenderDevice.RenderAheadLimit 1
Thread.ProcessorCount (çekirdek/Thread sayınız)
Thread.MaxProcessorCount (çekirdek/Thread sayınız)
Thread.MinFreeProcessorCount (çekirdek/Thread sayınız)

Daha sonra farklı kaydete tıklayın ve "user.cfg" olarak Battlefield V'in kurulu olduğu klasörün içine kaydedip oyunu tekrar açmayı deneyin.
Bilgisayarınızda nasıl bir RAM var? Tek 16'lık mı iki tane 8'lik mi? En basit tabiriyle bu şekilde söyleyim, dual channel olayında ise CPU-Z | Memory kısmından tek veya çift kanal çalıştığını teyit edebilirsiniz.
Sorunuzun cevabını verdim, bu kısım önemli, bu konu hakkında dönüş yapıp bilgi verebilir misiniz?

Dosya uzantısı hala metin belgesi, CFG dosyası olarak görünmesi lazım.
Nasıl yapacam?
Sorunuzun cevabını verdim, bu kısım önemli, bu konu hakkında dönüş yapıp bilgi verebilir misiniz?
2x8 bu arada.
İkiside çalışıyor.

Hepsi sorunsuz çalışıyor.
Sorunsuz derken çift kanal olarak çalışıyorlar mı? En basitinden 9400F + 1660 Ti ikilisiyle BF V'te bile darboğazın d'si yok, eğer gerçekten çift kanal olarak çalışıyorsa bu RAM'ler oyun içi grafik ayarlarını doğru yapmanız gerekli.

Sorunsuz derken çift kanal olarak çalışıyorlar mı? En basitinden 9400F + 1660 Ti ikilisiyle BF V'te bile darboğazın D'si yok, eğer gerçekten çift kanal olarak çalışıyorsa bu RAM'ler oyun içi grafik ayarlarını doğru yapmanız gerekli.

Tam olarak doğru çalıştığını nasıl anlarım oyun oynarken izledim bazen RAM kullanımı 12 GB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı