BF2042 açık beta deneyimi

growss23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Çekirdek 12 İş Parçacığı 32MB Önbellek 7nm AM4 İşlemci

GSKILL 8GB 3200MHz Bellek

MSI B450M-A PRO MAX Anakart

Palit GeForce RTX 4060 Ti JetStream 16GB

KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD

HARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
Meslek
Sinerji Bilgisayar Technician 🖥
Merhaba arkadaşlar, ben Grows.bugün biliyorsunuz BF2042 için açık beta halen devam ediyordu, 3 - 4 saat oyunu yine tattım akşam vakti. Neyse BF1 ve BF5 uzun saatler geçirmiş birisi olarak uzun derken, BF1 454 saat, BF5 ise 43 saat gibi bir süre BF2042 beni tatmin etti. Tam 2 ay önceki yine burada açtığım bir konuda Trail'deki oyun ve YouTube'a atılan videolardaki gibi olursa oyunun tutmayacağını söylemiştim ama oyunu içine girince (galiba birkaç değişimde oldu oyunda) deneyimim çok iyi değil ama beni bayağı bayağı tatmin etti.tek sorunları oynadığımız sürümün en eski geliştirme sürümü olması ve tam FPS performansı alamamam. Oyunu high açabiliyor sistemim ama Ultra'ya çekince FPS düşmesi yiyordum, garip, galiba Ultra ayarı tam optimize değil. Zaten dediğim gibi oynadığımız acık beta sürümü, ilk oyun geliştirmesindeki sürüm. Oyunda fark ettiğim ve garip giden şey işe 1 harita ve oyunun açık betasında olmamıza rağmen anti cheat yazılımının aktif ve oyun açılmadan önce otomatik açılması ve bu beni bir BF oyunu da şaşırttı. BF1 ve BF5'deki arkadaşlar beni cok iyi anladılar :D. Bu yazdıklarımdan ne çıkarıyoruz? Oyunu oynamadan hiçbir yorum yapmamak gerekliymiş. Oyunu oynayınca kararım değişti, hee bir de şu 800 TL olayına da nokta koyayım. Çok saçma, DLC falan yok. Sadece iki üç skin ve oyun müziği için 800 TL verilmez. Ben 420, yani en az olanını alıp oyunuma devam edeceğim. BF1'deki veya BF5'deki gibi Ultimate Edition almanın 2042 de bir artısı yoktur. Kalın sağlıcakla <3. Ya bir de merak ettiğim bu oyunda neden Türkçe dil desteği yok? Neyse ki BF5'deki gibi bir karmaşıklık yok oyunda...

380663.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun nesini bu kadar met ettiniz anlamadım gece bende 3 4 saat oynadım açık betayı atmosfer asker tiplemeleri eklenti yapma vuruş hissi Crysis Warface'den alınmış gibi silahın şarjör değiştirmesi koşarken ki o animasyon aynı CoD MW hatta glocku birebir aynı kopyala yapıştır yapmışlar şarjörü değiştirmesine kadar aynı hatta silahın tepmeleri 2 3 sene önceki oyundan daha kötü sanki sevilen FPS oyunlarını toplayıp ortaya karışık bir şey çıkarmışlar gibi kendine özgü bir oyun olmamış 2021'de çıkan bir oyuna göre vuruş hisside kötü grafik desen kötü optimizasyon kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı