BF3 düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

UğurFuruncu

Centipat
Öncelikle merhaba, bircok oyun oynuyorum Battlefield 3 aldım ne yaparsam yapayım düşük GPU sorununu cözemedim sadece bu oyunda problem var GPU 40-50 arası kullanıyor FPS 40-50 arası sürünüyor.
Kullandığım sistem özelliklerini fotoğraf olarak ekledim sisteme dahil SSD ve HDD mevcut 350W PSU ayrıca.
Lütfen yardımcı olun şimdiden cok teşekkürler.

Adsız.png
Adsız2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız icin teşekkür ederim alternatif bir cözümünüz var mı acaba?

Evet arkadaş doğru söylemiş CPU yetersiz kalıyor muhtemelen.

Anakart modelinizi belirtebilirseniz işlemci önerebilir miyiz bakalım.

Anlamadığım durum şu daha düşük sistemler oynuyor YouTube'dan izliyorum okadar kötü bir islemci olduğunu düşünmüyorum açıkçası 3.6 base clock 3.9 Turbo bir öneriniz var mıdır acaba?
Evet arkadaş doğru söylemiş CPU yetersiz kalıyor muhtemelen.

Anakart modelinizi belirtebilirseniz işlemci önerebilir miyiz bakalım.
Islemci alabilecek durumda değilim şuana f2a58m ds2 anakart modelim

Anlamadığım durum şu daha düşük sistemler oynuyor YouTube'dan izliyorum okadar kötü bir islemci olduğunu düşünmüyorum açıkçası 3.6 base clock 3.9 Turbo bir öneriniz var mıdır acaba?

GHz hızları çok büyük önem taşımıyor ürerim teknolojisi diğer frekanslar tek çekirdek performansı gibi faktörler var. İşlemcinize baktım çok iyi bir işlemci değil bir de Battlefield 3 Online olduğu için bütün yük işlemcinize biniyor.

Çok etki ediceğini sanmıyorum işlemci sıcaklıgı artıcagı için daha kötü bile olabilir, anakart modelinizi yazabilirseniz işlemci önerebilirim.

Islemci alabilecek durumda değilim şu anda F2A58M DS2 anakart modelim başka bir cözüm bulamaz mıyız acaba?
Hayır anlayamıyorum sistem gereksinimleri bukadar cağ altındayken yapım yılı 2011 olan oyun kullandığım işlemci yapım yılı 2014 nasıl sorun cıkartıyor anlamış değilim.
Peki yükü bir şekilde CPU yerine GPU'ya veremez miyiz?

Son düzenleme:
Islemci alabilecek durumda değilim şu anda F2A58M DS2 anakart modelim başka bir cözüm bulamaz mıyız acaba?
Hayır anlayamıyorum sistem gereksinimleri bukadar cağ altındayken yapım yılı 2011 olan oyun kullandığım işlemci yapım yılı 2014 nasıl sorun cıkartıyor anlamış değilim.
Peki yükü bir şekilde CPU yerine GPU'ya veremez miyiz?

Tüm grafik ayarlarını maksimum seviyeye alırsanuz GPU'ya yükü verebilirsiniz fakat o zamanda GPU yetersiz kalabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı