Sonuçlar normal mi? Uygulamayı çalıştırınca kasadan sesler yükseldi.
Eki Görüntüle 2605936
Eki Görüntüle 2605939
1 dakika için kesin bir şey diyemeyiz. En az 15 dakika yapıp atınSonuçlar normal mi? Uygulamayı çalıştırınca kasadan sesler yükseldi.
Eki Görüntüle 2605936
Eki Görüntüle 2605939
Tamam 1 dk ya göre normal mi oyundayım diye düşük yaptım bütün sekmelerin kapalı mı olması lazım?Sesler yükselmesi normal 15-20 dakika test yapınız 1 dakika ile kesin sonucuna cevap veremeyiz.
Tamam 1 dk ya göre normal mi oyundayım diye düşük yaptım bütün sekmelerin kapalı mı olması lazım?Merhaba kaç dk boyunca çalıştırdınız, 10-20 dk çalıştırın testi bitirin.
Tamam 1 dk ya göre normal mi oyundayım diye düşük yaptım bütün sekmelerin kapalı mı olması lazım?1 dakika için kesin bir şey diyemeyiz. En az 15 dakika yapıp atın
evet.Tamam 1 dk ya göre normal mi oyundayım diye düşük yaptım bütün sekmelerin kapalı mı olması lazım?
Tamam 1 dk ya göre normal mi oyundayım diye düşük yaptım bütün sekmelerin kapalı mı olması lazım?
Tamam 1 dk ya göre normal mi oyundayım diye düşük yaptım bütün sekmelerin kapalı mı olması lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.