Biber Gazı Kullanmak

Nazım Paşam, ben aşağlayan var demedim ki :)

@InJustice, ne dedin ki de arkasında duruyorsun kardeşim?
Bölücü-ırkçı bir devşirmenin ortaya attığı, küçümseme amaçlı kullanılmış bir kelimeyi telafuz ettin o kadar. Ben sana da diğer genç kardeşlerime de bir şey demiyorum, beni yanlış anlamayın. Ben sadece sevmediğiniz insanlara "ağabey-kardeş" diye hitap ederken komik duruma düşüyorsunuz demeye çalışıyorum ;)

Neyse.
Demek devletimiz/ kanunlarımız, polislerimiz o derece aciz ve güvensiz duruma düşmüş ki, siz kendi güvenliğinizi kendiniz sağlayacaksınız öyle mi?

Asıl sorun, devletin/ polisin işini yapamaması değil, asıl sorun; magandalık karşılıklı olunca güven kazanamayan polisin zaman zaman işin içinde çıkamaması... Yanlış anlamayın, burada sizi kastetmiyorum.
Hani diyorum ki: DH'ye giden üye DH'ye, Technopat'a gelen üye ise Teçhnopat'a ayak uydurur. Bknz: Parası için öldüresiye dövülüp gasp edilen 77 yaşındaki karpuz tarlası pekçisi (n)
Bu durumda temelinde magandalığın, kapkacın olduğu bir bölgede bu tör durumları ırklara bağlamak cehaletten öteye gitmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı