- Makaleler
- 3
Biber gazı aldınız diyelim, cezası var mı? Öyle kafanıza göre kullanabiliyor musunuz?
Nefsi müdafaa hakları var diye biliyorum.Biber gazı aldınız diyelim, cezası var mı? Öyle kafanıza göre kullanabiliyor musunuz?
Bence gördüğünüz yerde kaçın şimdiki nesilde erkeklik, adamlık, mertlik, yiğitlik kalmadı eskiden yumruk yumruğa kavga edilirdi şimdi kaçmak erkeklik değil diyorlar ama emanet çekene erkek diyorlar bu nasıl adalet?! o yüzden biz kaçınca bize erkek değil demesinler.!Ya düşünüyorum şimdi, biber gazını alsam, ortaya sıksam bile etkilenirler. 2-3 kişi olduğunu varsayarak söylüyorum. Genelde tek gezmezler çünkü bu ismi malum arkadaşlar. Elektroşok alsam hepsine elektrik verene kadar dayak yerim diye düşünüyorum.
18 Yaşıma geldiğimde, ruhsatlı silah taşıyacağım zaten. O konuya şuan da girmeyelim. Kanunsuz iş yapmayalım yeter. Amacım kendimi korumakBence gördüğünüz yerde kaçın şimdiki nesilde erkeklik, adamlık, mertlik, yiğitlik kalmadı eskiden yumruk yumruğa kavga edilirdi şimdi kaçmak erkeklik değil diyorlar ama emanet çekene erkek diyorlar bu nasıl adalet?! o yüzden biz kaçınca bize erkek değil demesinler.!
Ben de bunu almayı düşünüyordumŞöyle bir şey gördüm almayı düşünüyorum ama ben elektro şok cihazı ne kadar etkili diye kendimde deneyebilecek birisiyim
Toptancı Kapında Kişisel Güvenlik Seti ( Set 1 ) Fiyatı
İyi olanı, kısa süreli kullanmak, caydırıcı etki yaratacaktır diye düşünüyorum.Kaliteli ise yüksek volt elektrik üretebiliyor ise öldürme riski bile var denemeyin.
Toptancı Kapında Kişisel Güvenlik Seti ( Set 1 ) Fiyatı Sanırsam en iyisi bu. Jop da hediyeymiş. Miss gibi. Her türlü seçeneğimiz varŞimdiden acıdım çok sıkmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.