Biber Gazı Kullanmak

Arkadaşlar biber gazı almaya karar verdim ailemin beni güvende hissetmesi için. Silah felan Allah korusun ne bize ne başkasına, böyle bir suçu kaldıramam zaten. Amacım kendimi korumak sadece. Daha doğrusu ailemin beni güvende hissetmesi.

Arkadaşlar merhabalar. Biber gazı kullanmak istiyorum. Geçenlerde ailem tarafından uyarıldım. Tek başına çok geziyorsun, senin önüne biri çıksa, ne yaparsın diye vb. Ağırından bir biber gazı arıyorum. Yanımda taşımak için arıyorum. Malum İstanbul, aslında malum Türkiye. Her yerden, para isteyen, kanun bilmeyen "kekolar" çıkabiliyor. Ağırından bir biber gazı alayım diyorum. Aranızda iyisini bilen, anlayan varsa bana rehberlik ederse sevinirim.
10₺'lık olanlar yüzüne sıkıldığında Polis'in sıktığı kadar etkilide erkek olduğun için 3 ay cezası var. Ayrıca erkek adam Biber Gazı taşımaz onu da geçtim bir benim karşımda biber gazı çıkarsa daha sıkmaya fırsat bulamadan tekmeyi atarım.

10₺'lık olanlar yüzüne sıkıldığında Polis'in sıktığı kadar etkilide erkek olduğun için 3 ay cezası var. Ayrıca erkek adam Biber Gazı taşımaz onu da geçtim bir benim karşımda biber gazı çıkarsa daha sıkmaya fırsat bulamadan tekmeyi atarım.
Erkek adam kavga eder tamam ona ben de razıyım da hocam bunlar oldukları yerde 2 dakikada ürüyorlar. Tartışma çıkarsan, karşındaki 3 kişiyse 5 kişi oluyor(Minimum 273627627383). Üstüne adam sana bıçak çekiyor vs. O yüzden erkek adam mevzusuna girilmez, girilir ama burada değil, çünkü karşındaki adam değil. Ayrıca, sen tekmeyi atarsın da bizim elimiz de armut toplamıyor illakin o biber gazı işe yarar yani diye düşünüyorum [emoji16]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı