Hocam eğer kendinizi korumak istiyorsanız, oyuncak tabanca alın. Çok daha iyi iş görür. Ancak sorunuza gelirsek kesici değilse suç teşkil etmez.Kelebek bıçak (Tarak) taşıyorum. Suç teşkil eder mi?
Silaha kanmazlar ki.Hocam eğer kendinizi korumak istiyorsanız, oyuncak tabanca alın. Çok daha iyi iş görür. Ancak sorunuza gelirsek kesici değilse suç teşkil etmez.
Öyle olursa cenazeme tüm Technopat davetliKorkutmak için alacaksan alma başın yanar biri köşeye çeker çıkartırsın onda gerçeği çıkar sonrası...
Hocam siz o Afgan Pakistan Suriye'li arkadaşların korkmadığını mı sanıyorsunuz? Bir silah çıkartın 10 tur atarlar etrafta.Silaha kanmazlar ki.
Öyle olursa cenazeme tüm Technopat davetli![]()
Link bırakabilir misiniz?Hocam siz o Afgan Pakistan Suriye'li arkadaşların korkmadığını mı sanıyorsunuz? Bir silah çıkartın 10 tur atarlar etrafta.
Tabii.Ölürseniz PC'nizi alabilir miyim?![]()
Derken anlayamadım?Link bırakabilir misiniz?
Gerçekçi güzel bir tane.Derken anlayamadım?
Hocam eğer kendinizi korumak istiyorsanız, oyuncak tabanca alın. Çok daha iyi iş görür. Ancak sorunuza gelirsek kesici değilse suç teşkil etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.