Biceps nasıl geliştirilir?

MONAXİA

Decapat
Daha fazla  
Fitness'a yeni başladım ama benim biceps genetik olarak kısa bağlanıyor. Fotoğrafımı da koydum zaten. Bicepsim gelişince nasıl bir görüntü oluşacak açıkçası bilmiyorum. Eğer yumurta gibi olursa(resimdeki gibi) sporu bile bırakabilirim. Bir adet kendi fotoğrafımı iki tane de olabilecek fotoğrafları koydum. Sizce hangisine daha çok benzer? Cahillce sorduğum sorudan ötürü şimdiden özür dilerim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250115_223023.jpg
    IMG_20250115_223023.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2025-01-15-08-48-12-635_com.google.android.youtube-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-15-08-48-12-635_com.google.android.youtube-edit.jpg
    344,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2025-01-14-23-34-59-090_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-01-14-23-34-59-090_com.google.android.youtube.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsine benzeyebilir naturel bir sekilde yaptigin zaman. Yag oranina bagli olarak tabii ki.

Şu an henüz genetiktir kas şeklidir bunları düşünecek bir aşamada değilsin. Yeni başladığını kendin söylüyorsun. İnsanlar genetik sınırlarına ulaşana kadar yıllar harcıyorlar. Ayrıca her türlü (resimdeki gibi) bile olsa hiç yapmıyor olmaktan daha iyi görüneceğine yemin edebilirim. Belki biceps kısa bağlanacak ama diğer kas yapıların Yunan heykellerine benzeyecek, bunu spor yapmadan bilemezsin. Ayrıca günün ne kadarlık kısmında bicepsini sıkarak geziyorsun?

2. Biceps'e sahibim yağ oranı düşmeden hacimli hatları belli etmen mümkün değil yağ oranın eğer düşükse ve ince gözüküyorsa kolu sadece dambılla değil farklı hareketler ile çalıştırmalısın. Ve şunu unutma kol sadece bicepsten ibaret değildir arka kol ve bileklerede önem ver sağlam bir kol istersen omuzunda güzel olmalı.

Fitness'a yeni başladım ama benim biceps genetik olarak kısa bağlanıyor. Fotoğrafımı da koydum zaten. Bicepsim gelişince nasıl bir görüntü oluşacak açıkçası bilmiyorum. Eğer yumurta gibi olursa(resimdeki gibi) sporu bile bırakabilirim. Bir adet kendi fotoğrafımı iki tane de olabilecek fotoğrafları koydum. Sizce hangisine daha çok benzer? Cahillce sorduğum sorudan ötürü şimdiden özür dilerim.

Hocam yağ oranınız fazla duruyor resminizde. Onları eriterek başlayabilirsiniz. Kendi yaptığım hareketlerden örnek olarak hammer ve curl yapabilirsiniz. Şınav çekmekte size yararlı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an henüz genetiktir kas şeklidir bunları düşünecek bir aşamada değilsin. Yeni başladığını kendin söylüyorsun. İnsanlar genetik sınırlarına ulaşana kadar yıllar harcıyorlar. Ayrıca her türlü (resimdeki gibi) bile olsa hiç yapmıyor olmaktan daha iyi görüneceğine yemin edebilirim. Belki biceps kısa bağlanacak ama diğer kas yapıların Yunan heykellerine benzeyecek, bunu spor yapmadan bilemezsin. Ayrıca günün ne kadarlık kısmında bicepsini sıkarak geziyorsun?

Doğru söylüyorsun reisim gün içinde sıkarak gezmiyoruz kolumuzu. Ne biliyem ya böyle şeyleri çok kafaya takıyorum.

Doğru söylüyorsun reisim gün içinde sıkarak gezmiyoruz kolumuzu. Ne biliyem ya böyle şeyleri çok kafaya takıyorum.

Dostum en başlarda ben de böyleydim. Yok bicepsim kısa yok göğüs yapım iyi değil yok şuramda şöyle asimetri var bunlara kafayı takmaktan doğru düzgün gelişemedim bile bir süre. Ne zaman ki sadece düzgün beslenme ve sağlam idman atıp bunu düzenli yapmak alışkanlık haline geldi o zaman gelişme başladı. Her ne olursa olsun en çöp genetiğe bile sahip olsan şu spora 1 2 yıl zamanını ayırdığında dışarıdaki insanların %90ından daha iyi olduğunu görüyor olmak bile yeterli. Sonuçta podyuma çıkmayacaksın, genetiğini değiştiremezsin ama kendini her zaman geliştirebilirsin.

2. Biceps'e sahibim yağ oranı düşmeden hacimli hatları belli etmen mümkün değil yağ oranın eğer düşükse ve ince gözüküyorsa kolu sadece dambılla değil farklı hareketler ile çalıştırmalısın. Ve şunu unutma kol sadece bicepsten ibaret değildir arka kol ve bileklerede önem ver sağlam bir kol istersen omuzunda güzel olmalı.
Düşürmeye çalışıyorum şuan yağ oranımı ilk başta çok hevesliydim de salondaki arkadaş bicespin kısa, kötü bişey diyince tüm hevesim kaçtı bende sizlere danıştım.

Düşürmeye çalışıyorum şuan yağ oranımı ilk başta çok hevesliydim de salondaki arkadaş bicespin kısa, kötü bişey diyince tüm hevesim kaçtı bende sizlere danıştım.
Sen onlara inanma kral. Kotu gozuken tek sey calisilmamis bir bicepsdir.

Dostum en başlarda ben de böyleydim. Yok bicepsim kısa yok göğüs yapayım iyi değil yok şuramda şöyle asimetri var bunlara kafayı takmaktan doğru düzgün gelişemedim bile bir süre. Ne zaman ki sadece düzgün beslenme ve sağlam idman atıp bunu düzenli yapmak alışkanlık haline geldi o zaman gelişme başladı. Her ne olursa olsun en çöp genetiğe bile sahip olsan şu spora 1 2 yıl zamanını ayırdığında dışarıdaki insanların %90ından daha iyi olduğunu görüyor olmak bile yeterli. Sonuçta podyuma çıkmayacaksın, genetiğini değiştiremezsin ama kendini her zaman geliştirebilirsin.

Adamsın reis teşekkür ederim motive oldum sayenizde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı