Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 26 Ocak 2020 #1 Evet herkes bu konuya bıktığı şeyleri yazsın ben başlıyorum, hayattan bıktım. Her gün aynı şey değişik hiçbir şey yok
Evet herkes bu konuya bıktığı şeyleri yazsın ben başlıyorum, hayattan bıktım. Her gün aynı şey değişik hiçbir şey yok
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.283 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Ocak 2020 #41 İnsanların bana karşı olan önyargıları. En son biryerden patlak vereceğim ama ne zaman sabırsızlıkla bekliyorum. Artı 0 Eksi
İnsanların bana karşı olan önyargıları. En son biryerden patlak vereceğim ama ne zaman sabırsızlıkla bekliyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 26 Ocak 2020 #42 Elle parça sıcaklığı ölçme konularından. Artı 0 Eksi
zifrxdia Megapat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 287 Yer Charming, San Joaquin County, California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Legal Owner of Teller&Morrow Automotive 26 Ocak 2020 #44 Berk ync dedi: Onu bunu bırak, yok mu bi lahmacun arası iskender üstü yaprak döner üstü köfteli patatesimiz? Genişletmek için tıkla... Neden olmasın hocam, @fromhell1 arkadaşımız da gelirse kabul ederim. Artı 0 Eksi
Berk ync dedi: Onu bunu bırak, yok mu bi lahmacun arası iskender üstü yaprak döner üstü köfteli patatesimiz? Genişletmek için tıkla... Neden olmasın hocam, @fromhell1 arkadaşımız da gelirse kabul ederim.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 26 Ocak 2020 #45 zifrxdia dedi: Neden olmasın hocam, @fromhell1 arkadaşımız da gelirse kabul ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam çikolatalı sos yoksa bir şey beklemeyin ona göre. Artı 0 Eksi
zifrxdia dedi: Neden olmasın hocam, @fromhell1 arkadaşımız da gelirse kabul ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam çikolatalı sos yoksa bir şey beklemeyin ona göre.
zifrxdia Megapat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 287 Yer Charming, San Joaquin County, California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Legal Owner of Teller&Morrow Automotive 26 Ocak 2020 #46 fromhell1 dedi: Hocam çikolatalı sos yoksa bir şey beklemeyin ona göre. Genişletmek için tıkla... Onu da buluruz hocam. Artı 0 Eksi
fromhell1 dedi: Hocam çikolatalı sos yoksa bir şey beklemeyin ona göre. Genişletmek için tıkla... Onu da buluruz hocam.
KS KS Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 26 Ocak 2020 #47 wontagadra dedi: Rutinlerini değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Rutinim yok ki değiştireyim, yaptığım her şeyi öylesine yapıyorum belli bir zamanı yok. Okul dışında. Artı 0 Eksi
wontagadra dedi: Rutinlerini değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Rutinim yok ki değiştireyim, yaptığım her şeyi öylesine yapıyorum belli bir zamanı yok. Okul dışında.
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 26 Ocak 2020 #48 Exinie dedi: Rutinim yok ki değiştireyim, yaptığım her şeyi öylesine yapıyorum belli bir zamanı yok. Okul dışında. Genişletmek için tıkla... O zaman bol bol hayal kur ve bu hayallerin hedef olsun daha sonra ise bunları plana dönüştür ve kovala ! Artı 0 Eksi
Exinie dedi: Rutinim yok ki değiştireyim, yaptığım her şeyi öylesine yapıyorum belli bir zamanı yok. Okul dışında. Genişletmek için tıkla... O zaman bol bol hayal kur ve bu hayallerin hedef olsun daha sonra ise bunları plana dönüştür ve kovala !
KS KS Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 26 Ocak 2020 #49 wontagadra dedi: O zaman bol bol hayal kur ve bu hayallerin hedef olsun daha sonra ise bunları plana dönüştür ve kovala ! Genişletmek için tıkla... İyi fikir, düşüneceğim. Artı 0 Eksi
wontagadra dedi: O zaman bol bol hayal kur ve bu hayallerin hedef olsun daha sonra ise bunları plana dönüştür ve kovala ! Genişletmek için tıkla... İyi fikir, düşüneceğim.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Ocak 2020 #50 İkinci el araç piyasası. Bugün satsam aracı yarın aynı fiyata geri alamıyorum. Artı 0 Eksi