Bıktığınız Şeyler

İnsanların her şeyden memnuniyetsiz olmasından bıktım. Ne yaparsan yap seni eleştirmek için karşındalar. Sosyal medyada gördüğüm, yakın zamanda çok artan bu memnuniyetsizlik yüzünden insanlardan soğuyorum. Sanırım Twitter'ı bırakmamın zamanı geldi :D

Kasa ve PSU önemlidir demekten dilimde tüy bitti desem yalan olmaz. :)
Kasaya önem verip, ne yapacağım? İşlemci ısınınca bin tane fan alır takarım (!)

Frisby kasalara 6 adet fan ekliyorlar ancak sıcaklıklar 2 fanlı kasadan daha fazla.

Kasaya önem verip, ne yapacağım? İşlemci ısınınca bin tane fan alır takarım (!)

Frisby kasalara 6 adet fan ekliyorlar ancak sıcaklıklar 2 fanlı kasadan daha fazla.
Sabah bir konuda arkadaşla tartıştık, Gamepower kasa alıp 12 tane fan takacağım diyordu. 😂

Çok şeyden bıktım esasında. Şimdi burda hepsini anlatsam roman olur desem yalan olmaz.😁 Yinede sıkmadan ufak ufak anlatmak gerekirse, hissizlikten sıkıldım. Sancılı bir platonik aşk olayı geçti hayatımdan 2 sene kadar. Hayatıma yön vereceğim zamanda hemde. Lise son sınıfta, üniversite sınavına gireceğim zamanda, ona dair birşey kalmadı aklımda ama yinede boşluktayım be...

Sürekli inanılmaz namuslu gibi gözüküp orasını burasını açıp namusluyum ayağına yatan kızlara ayar oluyorum. Ekstra olarak saf'a yatıyorlar, hikayelerinde erkeklerin çenesini düşürecek fetişist şeyler paylaşıp yorumlara gelen canım cicim mesajlarını siliyorlar. Anlamıyorum anlamadığım kadar ayar oluyorum. Ha birde keko ve kavgacı boş bilaçların peşindeler...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı