Bıktığınız Şeyler

Gel de anlat.

Her işe dini katmaları ve tercihleri yüzünden ayrımcılığa uğramalarıdır.

Sosyal medyadan bıktım, yobazlardan bıktım, merhametsizlerden bıktım, hayata sevişmek amacıyla bakanlardan bıktım, abazalardan bıktım, bir kuruş için herkesin birbirini satmasından, arkasından bıçaklamasından bıktım, karşısındakini salak zannedip sadece kendini zeki sanan ucubelerden bıktım, ağzına sigara alınca adam olduğunu sanan krolardan bıktım, hayatını zayıf olmak ve giydiği iç çamaşırının bedeninin büyük olmasını hayatın anlamı sananlardan bıktım, bir defa sokağa çıkmayıp sokağı anlatanlardan bıktım, onu bunu ölümüne savunanlardan ve ölümüne karşı çıkanlardan bıktım, insanlara dur deyince durdurabileceğini zanneden sözde otoriterlerden bıktım, hükümete boyun eğdirilmekten bıktım, başkasının damadı zengin olurken kardeşim diyeceğim insanların ihtiyaçlarını gideremeyişinden sıkıldım, hissizlerden ve bunu bir başarı olarak görenlerden bıktım...

Yeni bir şey daha ekliyorum, insanı zorlayan tipler bıktım sizden. Ben utangaç, çekingen biriyim ve birisi benden zor bir şey istediğinde bile evet diyorum hayır diyemiyorum. Bu yazıyı bu olayı yaşadıktan sonra yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…