Bileklerim Güçsüz ve Zayıf

C-Note

Hectopat
Yer
Batman
Daha fazla  
Merhaba, konuda da değindiğim gibi bileklerim güçsüz ve zayıf önceden sağ bilek kırılmıştı ve bazen ağrı yapıyor. Sol bileğimde ise halı saha maçında şişmişti. Ber iki bilek de güçsüz ve halı sahada kalecilik yaptığımda en ufak bir top elime geldiğinde elim burkuluyor ya da inciliyor. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bende de benzer sorunlar mevcut, bilek egzersizleri yapabilirsin bende uyguluyorum ara sıra. Ağrıyı bilmiyorum fakat uyuşma gibi bir sorun varsa eğer müdahele etmezsen zamanla hissizleşmeye gidebiliyor dikkat etmeni öneririm. Onun haricinde spora gitmekte bileklerinin daha güçlü ve kalın olmasına yardımcı olabilir.

Her gün düzenli kahvaltı + spor + bol bol meyve + süt ve süt ürünleri tüketmek + gerekirse protein tozu vb. kullanmak.
Süt ve süt ürünlerini spor yapan insan kullanamaz. Laktoz ve içinde bulunduğu değerler vücuda ve kana girdiğinde şeker gibi çalışır. Sütün yağını vucütten atmak günler sürer. Hele de normal şekeri. 1 küp şekeri eritmek için (kandan, vucütdan vs.) yarım saat bisiklet sürmek demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir cahil daha atlamadan konuşmuş. Süt ve süt ürünlerini spor yapan insan kullanamaz. Laktoz ve içinde bulunduğu değerler vücuda ve kana girdiğinde şeker gibi çalışır. Sütün yağını vucütten atmak günler sürer. Hele de normal şekeri. 1 küp şekeri eritmek için (kandan, vucütdan vs.) yarım saat bisiklet sürmek demektir.
Protein tozundan iyidir efendim. Doğal beslensin yeter.

Protein tozundan iyidir efendim. Doğal beslensin yeter.
Protein tozundan korkulacak bir şey yoktur. Ek takviyedir tabikide doğal beslenmek daha iyi ama adelenin içi su doldurması için protein basmak gerekir. Onuda gidip tavuk yemek yerine 'peynir altı suyu tozu' olarak adlandırılan Protein tozunu alırlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı