Bilgisayar acılarınız nedir?

Bilgisayar acılarınız nelerdir? Ben birkaç tane diyeyim; 32 Bit sistem kullanmak, laptopların diz yakması, sistem toplarken ter damlaması veya yaralanma, ölü pikseller, yavaş disk (çok kanser eder), düşük internet hızı ve ping, boyun ağrıları ve en lanet olası sorun olarak düşük FPS.
Kötü bellek, bir tuşu çalışmayan fare, Tuşlarının bazıları çalışmayan klavye.

Bilgisayar acılarınız nelerdir? Ben birkaç tane diyeyim; 32 Bit sistem kullanmak, laptopların diz yakması, sistem toplarken ter damlaması veya yaralanma, ölü pikseller, yavaş disk (çok kanser eder), düşük internet hızı ve ping, boyun ağrıları ve en lanet olası sorun olarak düşük FPS.
gözümün önünde bilgisayarın yanması

Alırken masaüstüne çok ön yargılıydım. Bu sebepten ötürü laptop aldım. Şimdi ise masaüstüne geçmek istiyorum. Yaptığım en saçma şeydi. Umarım satabilirim.

EVGA 9500 GT'yi hurdaya çevirmem, nasıl olduğunu bilmiyorum ama hurdaya gitti rahmetli.

Geçmiş olsun. Birkaç ay önceye kadar çocukluğumdan beri kullandığım karttır kendisi :(. Yakın zamanda kartı tekrar takıp düşük FPS ile nostalji yapmayı düşünüyorum.

Bir türlü sistem tam olamadı. PC aldım mouse aşırı kötüydü sıkıntı yaratıyordu. Bir yandan kulaklığın sağı cızırdıyordu. Çok sıkıntı yarattı. Mouse aldım. İnternet çok kötü. Kulaklık 3 4 gün önce gidip gelmeye başladı. Kablosunda sıkıntı var sanırım. Bir türlü bitmiyor sorunlar.

Space tuşu çıkmıştı bilgisayarcıya taktırsam bile gevşemiş oyun oynarken basıyorum hemen çıkıyor yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı